ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ

 

Μέσα σ’ όλα πετάχθηκε κι ο Χαριστέας και τουιτάρισε: «Δεν έχω ξαναδεί πιο κομπλεξικό λαό από τον Έλληνα». Είδατε τι μπορεί να κάνει μια ποδοσφαιρική ήττα σε εθνικό επίπεδο; Να δημιουργεί συμπεράσματα ψυχολογίας ακόμα και σε κάποιον τέως ποδοσφαιριστή που όταν είχε κάνει κάποια επιτυχία είχε αποθεωθεί από οπαδούς ΜΗ κομπλεξικούς.

Κι όλα αυτά, επειδή έγινε κάποια κριτική στους αθλητάς του Σάντος. Οι οποίοι κατά Χαριστέα, είναι στο απυρόβλητο και φυσικά δεν έχουν κανένα κόμπλεξ. Όπως βέβαια δεν είχε και αυτός παλιότερα κι όταν έκανε την διαδρομή του από Ρεάλ σε Μπαρτσελόνα αλλά απέδειξε οτι πάνω κι από την δουλειά του ήταν το μπουζούκι.

Τα είπε καλά όμως ο Χαριστέας; Μπορεί ναι μπορεί και όχι. Τι με νοιάζει εμένα τι λέει ο κάθε Τσιτσάνης; Εγώ είμαι σταθερά στην άποψη μου, οτι ποδοσφαιριστής Χαριστέας δεν υπήρξε ποτέ. Κι ας είχε πάρει και τριάντα κύπελλα. Την ίδια άποψη έχω και για τον Λοβέρδο όσο αναφορά τον σοσιαλισμό.

Αλλού είναι το θέμα μου. Το tweet του Χαριστέα γιατί απεσύρθη από τον ίδιο; Εκτός από ΜΗ κομπλεξικός είναι και τόσο άντρας, που λέει και ξελέει; Ή μήπως τον πείσανε κάποιοι ίδιοι με αυτόν – ΜΗ κομπλεξικοί – οτι για να πάρεις κάποια θεσούλα μεθαύριο είσαι υποχρεωμένος να υποκλιθείς στους κομπλεξικούς; Όλα παίζουνε και φυσικά εγώ διατηρώ την γνώμη μου: Ο Χαριστέας είναι ό,τι ήταν. Και είπαμε τι ήταν, τι δεν ήταν.

Το κείμενο το υπογράφει ο ΣΤΗΒΕΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ και είναι αναρτημένο στο μπλογκ του «Το φως του φεγγαριού και η σκιά του ήλιου».

Διαβάστε ακόμα:

Heroes play as Greeks στο 3-0 της Κολομβίας