ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ

 

Το είδε στον ύπνο του και το είχε πει σε κάποιους συμπαίκτες του. Ποτέ μην αφήνεις μια μικρή ανορθογραφία, να χαλάσει μια ωραία ιστορία, λένε οι Αμερικάνοι. Επίσης, έχουν εφεύρει το «αμερικάνικο όνειρο». Αυτό που έζησε χθες αυτό το παλληκάρι που πέτυχε το νικητήριο γκολ στο ΗΠΑ - Γκάνα.

«Το είδα στον ύπνο μου, ότι θα σκοράρω στο 80' και θα νικήσουμε», είπε ο ψηλός σέντερ μπακ ονόματι Τζων Μπρουκς. Μπορεί να είχε δει και άλλα πράγματα, όμως ποιος θυμάται το όνειρό του με όλες τις λεπτομέρειες. Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν είχε ξαναπαίξει σε επίσημο παιχνίδι. Χρειαζόταν να τραυματιστεί ο βασικός σέντερ μπακ για να του δώσει χρόνο ο Κλίνσμαν.

Γονάτισε, ευχαρίστησε το Θεό, έκλαψε, αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του. Αντε και τον αποθέωσαν μερικά εκατομμύρια Αμερικάνοι που παρακολουθούν μπάλλα, χωρίς να πολυκαταλαβαίνουν. Αυτό είναι το δράμα του. Οτι έζησε ένα περιορισμένο αμερικανικό όνειρο, σε σχέση με αυτό που θα βίωνε αν για παράδειγμα πετύχαινε το νικητήριο καλάθι σε έναν κρίσιμο αγώνα ΝΒΑ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο τίποτας που κάνει τα πάντα!