ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΝΕΙ ΜΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ;

Πηγή: INTIME
 

Είμαστε ενωμένοι, λένε τα παιδιά της; εθνικής ομάδας που βρίσκονται στο μέτωπο της Βραζιλίας. Οι ανοησίες δεν έλειψαν ποτέ. Μιλάμε για εθνική ομάδα, ρε, όχι για τον Συριζα που σκέπτεται το πρωτάθλημα Ελλάδος.

Τι θα πει  Είμαστε ενωμένοι; Ότι δηλαδή, εδώ που θα παλαίψουμε, στο μουντιάλ, στο πρωτάθλημα του κόσμου, όλες οι συνιστώσες της εθνικής τα έχουν βρει. Βαράει στο πάτερο, αυτό λέει ο αποδυτηριάκιας.

Οι Ισπανοί, δηλαδή, άρπαξαν ένα 7-1 στη σούμα επειδή δεν ήταν ενωμένοι και έπαιξαν δυο παιχνίδια διασπασμένοι. Αυτό το παραμύθι της ενότητας ας το κρατήσουν τα κόμματα, η εθνική ομάδα δεν το χρειάζεται.

Να στο πω αλλοιώς. Στο γήπεδο είσαι αυτός που είσαι. Δείχνεις, δηλαδή, αυτό που αξίζεις, όσο αξίζεις. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα ακόμα κι αν υποψιάζεσαι ότι συμπαίκτης σου έχει νταραβέρι ερωτικό με την γυναίκα σου. Τι, δηλαδή; Δεν θα του δώσεις τη μπάλλα και θα την στείλεις στα πόδια αντιπάλου;

Είμαστε ενωμένοι, λένε. Δεν θα χάσετε αν το ξενυχτήσετε στο ματς με την Ιαπωνία. Όταν, μάλιστα, οι σχιστομάτηδες δεν είναι ενωμένοι, αυτοί είναι που έχουν τις μεταξύ τους διαφορές.

Διαβάστε ακόμα:

Τράβηξαν κλήρο για το παραμύθι