ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Πηγή: INTIME
 

Όπως αναμενόταν. Η συνέντευξη Τύπου έγινε στις 2 μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας, για να πει ο καθένας από τους τρεις που μίλησαν ότι δεν τρέχει τίποτα. Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Φαντάζομαι ότι Σάντος, Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης τράβηξαν κλήρο για να προκύψει αυτός που θα πει την επιβεβλημένη παπαριά. «Αυτά συμβαίνουν. Το γεγονός το μεγαλοποίησαν οι δημοσιογράφοι», είπε ο Σωκράτης, που τράβηξε το μικρό σπίρτο.

Τρίχες κατσαρές. Να αποκαλύψουμε την αλήθεια. Οι δημοσιογράφοι έκαναν το αντίθετο από αυτό που είπε ο συμπαθής σέντερ μπακ. Δεν έβγαλαν καν την μανούρα που έγινε στο πούλμαν της ομάδας μετά το ματς με την Κολομβία. Κόντεψε να μαζέψει τα πράματά του ο Μανιάτης για να φύγει από τη Βραζιλία και ακόμα το σκέφτονταν αν θα γνωστοποιήσουν το θέμα.

Για να εξηγηθούμε, όλα καλά δεν είναι, όμως έγινε αντιληπτό ότι θα πέσουν λεμονόκουπες αν συνεχίσουν το ίδιο βιολί. Ήδη το κακό έχει γίνει, με χορηγίες να τρέχουν και συμβόλαια να επανεξετάζονται. Τα ψιλά γράμματα συνήθως κρύβουν μεγάλα προβλήματα, εφόσον δεν υπάρξει συμμόρφωση.

Διαβάστε ακόμα:

Τα παιδιά του φρέντο και αυτά του φραπέ