ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ Ο ΣΟΥΑΡΕΣ

 

Δάγκωσε αντίπαλο ο Ουρουγουανός βρυκόλακας Λουϊς Σουάρες; Θα ξαναδαγκώσει. Όπως κι έγινε. Γιατί; Είπαμε. Δεν είπαμε; Επειδή είναι κρυφοβρυκόλακας. Επειδή η ανάγκη να ποτίσει το στόμα του με αίμα ανθρώπινο δεν μπορεί να τον συγκρατήσει. Θα δαγκώσει.

Το έκανε ο παικταράς και το ξανάκανε. Και με τη φανέλλα του Άγιαξ, και στο αγγλικό πρωτάθλημα σαν παίκτης της Λίβερπουλ, και χθες σε παιχνίδι μουντιάλ. Κόντρα στην Ιταλία.

Και θα ξαναδαγκώσει ο Σουάρες. Γιατί; Επειδή είναι κακός βρυκόλακας. Αυτό θα γνωματεύσουν αν εξετάσουν τον Ουρουγουανό φορ οι βαμπιρολόγοι. Οι καλοί βρυκόλακες πίνουν μονάχα ζώων  αίμα. Οι κακοί, όπως ο Σουάρες, τρέφονται από αίμα ανθρώπινο.

Μιλάμε σοβαρά. Ανθρωπολογικά. Ο Σουάρες δεν είναι κανονικό ανθρώπινο πλάσμα αλλά, με μορφή ανθρώπινη, αιμοσταγής δράκουλας. Όχι επικίνδυνος δράκουλας, όμως. Δεν δαγκώνει τις καρωτίδες αρτηρίες στο λαιμό. Γι’ αυτό το λόγο, για να αποφεύγει τα δολοφονικά δαγκώματα, μόνος του καρφώνει πριν από κάθε αγώνα μια ένεση που του αποχαυνώνει τα βαμπιρικά του ένστικτα.

Διαβάστε ακόμα:

Στην Ουρουγουάη το δίπλωμα της κλοπής