ΡΕΚΛΑΜΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

Να δώσω την πληροφορία ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δεν έχει ιδέα από τι τρέχει στο μουντιάλ. Επόμενο αυτό. Δεν ξέρει ποιος είναι ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας του, ποιος είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδος, ούτε το όνομα έστω ενός ποδοσφαιριστή της. Επόμενο αυτό.

Θα ήταν και πολύ της πλάκας άτομο ένας πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, δηλαδή με καθήκοντα, μάλλον με προβληματισμούς πλανητάρχη, να ασχολείται με τη μπάλλα. Άλλο ότι εμφανίζεται παραμύθι φούρναρης να τουϊτάρει συνεχώς κι έτσι να ανεβάζει το ενδιαφέρον των Αμερικανών για την εθνική τους ομάδα.

Πάμε στο παρασύνθημα, πριν από τη διακοπή για τις διαφημίσεις. Ο πρωθυπουργός του Βελγίου προκάλεσε τον Ομπάμα να βάλουν στοίχημα. Αν κερδίσουν οι ΗΠΑ το Βέλγιο θα σε κεράσω τις καλύτερες βέλγικες μπύρες.

Εδώ ένα κορίτσι του Σειρηνάκη βγήκε τσίτσιδη στο Σύνταγμα επειδή δεν είναι πολιτικός. Το είχε υποσχεθεί και το 'κανε. Αν προκριθεί η Ελλάδα θα με δείτε γυμνή στο δρόμο. Θα χάσει την ευκαιρία ο Βέλγος πρωθυπουργός να διαφημίσει τις βέλγικες μπύρες; Ότι είναι καλύτερες από τις γερμανικές.

Διαβάστε ακόμα:

Πριν από το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα