ΠΟΙΑ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Χάνεις τη μάχη και τον πόλεμο μαζύ και μου λες ότι παρασημοφορώ τον στρατηγό. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Η εθνική ομάδα είδικά το ματς με την Κόστα Ρίκα έπρεπε να το πάρει. Είναι σκάνδαλο ότι αποκλείστηκε από έναν αντίπαλο με δέκα παίκτες και που είχε παραδώσει το πνεύμα. Και δίνετε στον Σάντος το παράσημο ανδρείας και τόλμης, ευφυίας και τακτικής; Δεν το καταλαβαίνω. Δεν θέλω να το καταλάβω.

Ο Πορτογάλος είναι κολλημένος. Τι σημαίνει αυτό; Το 77% των ανθρώπων του πλανήτη πάσχει από την ίδια ασθένεια. Το κόλλημα. Έτσι ξέρω, έτσι παίζω.

Όχι, κύριε. Δεν κάνεις για τη δουλειά που σου αναθέσανε. Η ομάδα έδωσε ρεσιτάλ στο τρίτο ματς με την Ακτή. Και με επιθετικές πρωτοβουλίες. Έδειξε ικανότητες. Ο Σάντος τι έκανε; Τον αθωώνεις αν πεις ότι θόλωσε. Ότι δεν είχε καθαρό μυαλό. Η αλήθεια είναι ότι πάσχει από κολλήτιδα. Δηλαδή;

Πριν από το παιχνίδι έχω αποφασίσει να παίξω έτσι. Και δεν αλλάζω με τίποτα ακόμα κι αν προκύψουν άλλες συνθήκες στην αναμέτρηση. Αυτό είναι το κόλλημα. Αγνοεί ο παγκάρχης, ο άνθρωπος του πάγκου ότι δεν βγαίνει στο γήπεδο χωρίς plan B. Και plan C, και plan D. Γιατί, όχι;

Ο Σάντος έκανε αλλαγές παικτών, όμως δεν κυνήγησε το αποτέλεσμα λαμβάνοντας υπ' όψιν τις κρακτές αδυναμίες του αντιπάλου. Περίμενε το θαύμα να έρθει μόνο του. Και να πουν μετά όλοι οι αφελείς “Είδες οι σοφές αλλαγές του προπονηταρά;”.

Διαβάστε ακόμα:

Με εντολή του Μπλάτερ αποβλήθηκε ο Σάντος