ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ

 

Έκπληξη. Οι γυναίκες σας περιμένουν στο ξενοδοχείο. Αυτό τι είναι, σε ρωτάω, ευχάριστο ή, δυσάρεστο. Η ομάδα πέρασε στους “4” του μουντιάλ την περασμένη Παρασκευή και την επόμενη, στην προπόνηση είπαν στους παίκτες της Γερμανίας το έκτακτο, το εκτός προγράμματος μεγάλο νέο. “Σας φέραμε τις γυναίκες σας, τραβάτε να περάσετε τις πιο γλυκές στιγμές... Μουντιάλ δεν είναι μόνο γήπεδο, είναι και το κρεββάτι...”.

Ρωτάω, αν αυτό είναι που ήθελαν να ακούσουν οι διεθνείς της Γερμανίας. Μήπως, δηλαδή, η ομοσπονδία θα ήταν καλύτερα για τους ποδοσφαιριστές να είχε φροντίσει να στείλει στο δωματιό τους ένα μανουλομάνουλο. Την γυναίκα τους, την γκόμενά τους την έχουν σίγουρη. Όποτε θέλουν. Γιατί, λοιπόν, να είναι προσφορά η δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με την δικηά τους;

Νίκησε τη Γαλλία η Γερμανία και όπως έχει συμφωνηθεί, εκτός όλων των άλλων, το πριμ για την πρόκριση στους “4” είναι 100.000 ευρώ στον καθένα ποδοσφαιριστή. Κι αν φθάσουν στον τελικό θα πάρουν συν 150.000 έκαστος, και αν το σηκώσουν συν 300.000 επιπλέον.

Να επανέλθουμε στο έκτακτο “δώρο” που έκαναν στους Γερμανούς που τους έφεραν τις γυναίκες τους στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Στο μουντιάλ, λοιπόν, το καλύτερο είναι αυτό που έκαναν στους Γερμανούς διεθνείς. Η υπερένταση των αγώνων, η αυτοσυγκέντρωση που απαιτούν οι υποχρεώσεις του μουντιάλ ομάδας φαβορί, ο παίκτης δεν είναι σε θέση να το κάνει με μια άγνωστη. Θα προτιμήσει τις πρωτοβουλίες στο σεξ να τις πάρει η σύζυγος, η σύντροφος τους και ο ίδιος παθητικά να απολαμβάνει. Αυτός ό, τι έχει να δώσει, θα το δίνει στο γήπεδο, όχι στο κρεββάτι.

Διαβάστε ακόμα:

Το ευαγγέλιο της μικρής Ελλάδας