ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΤΟ 7-1

 

Ούτε τα γκολ που έμπαιναν το ένα μετά το άλλο δεν ήταν σε θέση να μετράνε οι διεθνείς της Βραζιλίας στον ημιτελικό με την Γερμανία. Ένα συνονθύλευμα παικτών. Μία «ομάδα» που φτιάχτηκε από άτομα που ήρθαν από τη διαδήλωση  για την ΔΕΗ.

Ποιοι παίζουν σήμερα στην Βραζιλία; Κάποιος Ζούλιο Ρεζίλιο, ένας Όσκαρ Λεχριτίνιο, ένας Μπουρδίνιο. Παίκτες για λύπηση. Μία Βραζιλία που είχε κακολογηθεί, δικαιολογημένα από την αρχή του μουντιάλ.

Μαρτσέλο, ένας μπακ κάτω του μέτριου, ένας παληάτσος απέναντι στον παικταρά Μύλερ. Τον λέω παικταρά διότι στον αγώνα κάνει κι άλλες δουλειές, αναλαμβάνει κι άλλους ρόλους. Το πάρτυ ξεκίνησε από πολύ ενωρίς και συνεχίστηκε από την πλευρά του Μαρτσέλο και του Μύλερ.

Έχει Μύλερ η Βραζιλία; Όχι, βέβαια. Μήπως έχει Λάμ, άλλο πολυεργαλείο της Γερμανίας. Τι έκανε ο προπονητής της Γερμανίας; Χτύπησε στα ίσα τον αντίπαλο στο πιο αδύνατο σημείο του. Στην άμυνα της Βραζιλίας. Τόσο εύκολα.

Να σου πω την αλήθεια, σαν Έλληνας. Κυβέρνηση της Ελλάδος τα τελευταία χρόνια μου θύμισε η Βραζιλία. Στα υπεύθυνα πόστα πρόσωπα ακατάλληλα. Τι άλλο περίμενες παρά τη χρεοκοπία.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκ, ταπείνωση, κυνισμός...