ΚΑΒΑΤΖΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ

 

Ο Μαρινάκης δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Μίτσελ. Για να τα λέμε όλα, την περασμένη σαιζόν, κάποια στιγμή, σχεδόν χοντροβρώμαγε η δουλειά, αλλά λογικά ο Ισπανός ταυρομάχος την κέρδισε οριστικά την παρτίδα.

Έτσι είναι αυτά στις ομάδες. Σήμερα ο προπονητής μυρίζει σα λουλούδι στον μπαξέ, αύριο βγάζει μπόχα στη μύτη του προέδρου. Χρηματιστηριακού τύπου, λιμιτ απ, λιμιτ ντάουν, είναι οι σχέσεις προπονητή και ομάδας. Που τις καθορίζουν τα αποτελέσματα και η πίεση της εξέδρας.

Επί του θέματος. Λέγαμε ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού δεν έχει σήμερα πρόβλημα με τον Μίτσελ. Δεν ξέρεις, όμως, τι ξημερώνει αύριο. Ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις. Είπαμε. Στο κωλοποδόσφαιρο η «χρηματιστηριακή»  βελόνα από τη ζώνη του λευκού μεταπηδάει επιτόπου σ’ εκείνη του μαύρου, κι αντίθετα.

Κανονικά, και δεν μιλάμε για τον Μαρινάκη μονο, αλλά τον κάθε πρόεδρο ΠΑΕ, αυτός πάντα πρέπει να έχει στην καβάτζα  τον αντικαταστάτη προπονητή. Παντα! Είναι ο ερασιτεχνισμός , η απουσία επιχειρηματικού πνεύματος να διώχνει τον προπονητή ο μαλάκας ο πρόεδρος και ΜΕΤΑ να ψάχνει με ποιον να βολευθεί.

Επιστρέφουμε στην περίπτωση Μαρινάκη. Ό,τι στραβό και να προκύψει  με τον Μίτσελ ο εφοπλιστής έχει έτοιμη την λύση. Βαλβέρδε! Είδες ο δικός σου; Πήρε 1-1 από την Νάπολι που είναι σε καλή κατάσταση. Η καλύτερη εφεδρική επιλογή για τον Ολυμπιακό, ειδικά όταν ο Ερνέστο είναι αγαπητός στους γαύρους.

Διαβάστε ακόμα:

Βαρθολομαίος ανάμεσα σε Μαρινάκη - Αλαφούζο