Η «ΤΡΥΠΑ» ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ 1-1 ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Πηγή: INTIME
 

Κάποιοι δεν θέλουν να το διαβάσουν, ότι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δεν είναι αξιόπιστοι ανταγωνιστές του Ολυμπιακού. Είναι «υποτιθέμενοι» αντίπαλοι του Μαρινάκη στην κούρσα του πρωταθλήματος. ΠΑΟΚ, λοιπόν, και Παναθηναϊκός που υποτίθεται θα κυνηγήσουν τον πρωταθλητή στραβοπάτησαν κιόλας με 1-1 στο πρώτο ματς.

Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα από την Καλλονή του πρώην παοκτσή Μαντζουράκη. Ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ από τον «γηπεδούχο» Λεβαδειακό.

Η γνωστή ιστορία. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στην αμυντική του γραμμή. Αυτή ή «τρύπα» πίσω έδωσε το γκολ από στημένη φάση στο Λεβαδειακό.

Είναι και ο Μπεργκ, το βαρόμετρο του Παναθηναϊκού όπως έχει γράψει ο αποδυτηράκιας. Από την απόδοση του Σουηδού εξαρτάται τόσο η εμφάνιση της ομάδος όσο και το αποτέλεσμα. Που τελικά ήρθε με πέναλτυ από τον προβληματικό  Πράνιτς.

Έπαιξε με ελλείψεις ο Παναθηναϊκός αλλά κανείς δεν θα πει ότι αυτοί που αγωνίστηκαν δεν προσπάθησαν. Απεναντίας. Η νίκη δεν ήρθε και γιατί ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε μια πυκνή και σωστή στην λειτουργία της αντίπαλη άμυνα.

Διαβάστε ακόμα:

Χειρότερος του ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης