ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΡΑΜΜΗ

Πηγή: INTIME
 

Θα μας τρελλάνει ο Κούγιας. Είσαι μαλάκας, αποδυτηριάκια. Κούγιας είναι αυτός και με το όπλο που διαθέτει, και θα στο αποκαλύψω με την ευκαιρία, είναι σε θέση να τρελλάνει και σένα τον αποδυτηριάκια, και τον Αλαφούζο, και τον καθένα.

Με επίσημο μπουγιουρντί ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής φιλάει στα μάτια τον Ευάγγελο Μαρινάκη και φτύνει τα γένεια του Ιωάννου Αλαφούζου, αλά εποχής Αλή Πασά των Ιωαννίνων. Μη λησμονούμε ότι ο δικηγόρος βρέθηκε στην Πάτρα από τα Γιάννενα, εκεί όπου έμαθε ότι επί τουρκοκρατίας ο σεβασμός στο πρόσωπο κάποιου εκδηλωνόταν με την έκφραση “Σε φιλώ στα μάτια” και ο αποτροπιασμός με το “Φτύνω τα γένεια σου”.

Φοβερά πράγματα. Ποτέ δεν είχα τίποτα με τον Μαρινάκη, υποστηρίζει ο Κούγιας με αφορμή ότι παρεχώρησε στον έντιμο Ολυμπιακό, τον ταλαντούχο διεθνή πιτσιρικά της Παναχαϊκής Κώστα Πλέγα κι όχι στον άτιμο Παναθηναϊκό. Ο Μαρινάκης, όμως, είχε πολλά, πάρα πολλά με τον Κούγια, γι' αυτό τον είχε ανακηρύξει σαν “Νο1 καταζητούμενο”. Λέμε τώρα. Για όλα όσα έλεγε σε βάρος του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής.

Δεν τα βάζεις εύκολα με τον Κούγια. Έχει στόμα, αυτό είναι το μέγα οπλοστάσιό του. Και δεν κωλώνει. Είναι ο απόλυτα κοντραδόρος. Δώστου αντίπαλο να τον αντιμετωπίσει σε κόντρα ανοικτή και πάρτου τη ψυχή. Και με ποιον δεν τα έβαλε; Κανένας δεν τον έχει βγάλει νοκ-άουτ. Κανένας.

Ο Μαρινάκης έτσι όπως ξηγήθηκε στη μεταγραφή Πλέγα απέδειξε ότι με σέβεται. Ο Μαρινάκης έπαιξε καθαρά μαζύ μου, όχι όπως ο Αλαφούζος που πονηρά πήγαν να αρπάξουν τον παίκτη.

Τι σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός, κατά τον Κούγια, προσπάθησε με τρόπο ανήθικο να κλέψει τον παίκτη; Ότι ο Αλαφούζος έβαλε χέρι στην τσέπη μου, λέει ο Κούγιας, για να μου αρπάξει τα λεφτά μου. Και προσθέτει ο δικηγόρος, ας αφήσει ο Αλαφούζος τα σάπια περί νέου ήθους που υπάρχει στον Παναθηναϊκό.

Θυμίζω ότι πριν λίγο καιρό Αλαφούζος και Κούγιας, που ήταν “σύμμαχοι” ενάντια στον κοινό εχθρό, τον Μαρινάκη, συζητούσαν να αναλάβει πόστο ο δικηγόρος στον Παναθηναϊκό. Δεν τα είχαν βρει στο οικονομικό, να το πούμε σήμερα, έστω και καθυστερημένα.

Διαβάστε ακόμα:

Στο χρηματιστήριο της Μπενφίκα ο Σάμαρης