Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Πηγή: INTIME
 

Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι της κλήρωσης, σου λένε. Μιλάμε για τα κύπελλα Ευρώπης στη μπάλλα, όχι για το εθνικό λαχείο. Έγινε η κλήρωση για να φτιαχθούν οι τετράδες των ομάδων στους ομίλους, να ξέρει ο καθένας με ποιους θα παίξει και οι ειδικοί λένε τα δικά τους. Αυτές οι ομάδες περνάνε, εκείνες την έχουν ζόρικα. Τέρμα και τελείωσε, σου λέει και ο αποδυτηριάκιας το δικό του συμπέρασμα. Οι αιώνες περνάνε και ο άνθρωπος πνευματικά παραμένει με στόκο στο κεφάλι.

Είναι δυνατόν να μιλάνε πριν καν αρχίσουν οι αγώνες για χαμένους και κερδισμένους; Τυχερούς και άτυχους. Ποτέ των ποτών ούτε μία φορά δεν κάθονται οι τέσσερις ομάδες όπως είχαν προβλέψει και οι πιο προχωρημένοι. Γιατί ποτέ κανένας δεν γνωρίζει τι ψάρια θα πιάσει η κάθε ομάδα στον όμιλο. Ποτέ. Κανένα πρόβλημα. Κάθε χρόνο η ίδια βιόλα. Κάθε χρόνο θα... αναλύσουν την κλήρωση.

Ας δεχθούμε ότι ο Ολυμπιακός π.χ. ήταν κερδισμένος από την κλήρωση. Τι κέρδισε; Τίποτα. Έστω ότι ο πρωταθλητής, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας, η κάθε ομάδα είναι χαμένη από την κλήρωση. Τι έχασε; Τίποτα.

Όλοι αυτοί οι πονηροί δεν έχουν αντιληφθεί ότι καμμία ομάδα δεν έχει αντίπαλο! Όποιον, όποιους αντιπάλους της δώσει η κλήρωση. Η σοβαρή ομάδα , αυτή που ξέρει τι κάνει, τι θέλει, μία αγωνία έχει. Να μπει στη μάχη δείχνοντας τις δυνατότητές της κι αν είναι δυνατόν να ξεπερνάει τον εαυτό της.

Διαβάστε ακόμα:

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αποτυχία στην Ευρώπη!