ΕΝΑ ΜΠΑΡ ΕΧΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

Πηγή: Intime
 

Σχολιάζει την κλήρωση του πρωταθλήματος Β εθνικής και τους αντιπάλους της ΑΕΚ ο Στήβεν Αβραμίδης.

Χιλιάδες θέματα τρέχουν. Όχι η Αμφίπολη, όχι ποιοί ήταν έτοιμοι να κάνουν την κανονική ΑΕΚ παράρτημα, όχι για το αν συζητάνε οι ιθύνοντες για άλλη μια μεταγραφή – που αν δεν γίνει θα σας πω το όνομα και το παρασκήνιο για να δούμε τι καπνό φουμάρει η αγαπημένη μου -, όχι για το καινούργιο φρούτο της διαιτησίας στη λίγδα – ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΤΣΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ -, όχι για την αλλαγή της διεξαγωγής του πρωταθληματος της δεύτερης εθνικής. Υπομονή αγαπητοί και μην πίνετε πολλούς φραπέδες, αφού εξιτάρουν.

Όπως και νάχει, το κυρίαρχο θέμα είναι η κλήρωση που μας βγήκε. Στην οποίαν δεν παρέστη ο Δαμιανός αφού είχε κόψιμο αλαφούζιο μέσω Καμίνη, χώρια που έπεσε και μια κανάτα νερό όταν εμφανίστηκε ο μοντελοπνίχτης. Τρομερή κλήρωση, η οποία αντανακλά στην δήλωση του Σπύρου για πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Δηλαδή μέχρι να διπλώσει ο γύρος.

Την τρίτη αγωνιστική έχουμε ρεπό, αφού έχουμε παίξει στο Αίγιο και με τον Απόλλωνα. Δηλαδή μετά από ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα λόγω του εκτός έδρας αλλά και μιας ομάδας, που ακόμα κρατάει τον αέρα της λίγδας. Μετά λοιπόν το ρεπό, έχουμε ΤΕΣΣΕΡΑ ( 4 ) ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ. Το οποίο πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία ή ωραίο φτειάξιμο για πιο πολλούς αποκωδικοποιητές του ΟΤΕ με ταυτόχρονη απώλεια βαθμών για πιο ενδιαφέρον.

Διότι οι έδρες είναι αρκετά δύσκολες, αφού σχεδόν όλες γαβροκρατούνται με εξαίρεση την Ερμιόνη και του παραπλέοντος Λεωνιδίου ( Σαράντης γαρ ) και Κρανιδίου ( ΑΕ Κρανιδίου κι εκεί ). Πύργος, Χανιά και Πάτρα, είναι φωτιά, αίμα κι άμμος. Στην τριπλέτα αυτή, είναι που θα γίνει μια αξιολόγηση ουσιαστική του ρόστερ, το οποίο βλέπω οτι μάλλον θα ενισχυθεί το προσεχές διήμερο. Εκεί οδηγούν όλες οι πληροφορίες που έχω. Ένα ρόστερ το οποίο είναι καλό αλλά τελείως αδοκίμαστο σε συνθήκες σκληρών εδρών με μπόλικη κλωτσιά και δυνατή υποστήριξη έξωθεν. Κι ένα ρόστερ το οποίο θα έχει απώλειες.

Φυσικά λεπτομέρειες είναι αυτές, όταν θα προχωρήσει το πράμα και η ΑΕΚ 2013 θα ξαναβρεθεί επάνω. Διότι κανείς δεν μπορεί να την κόψει. Στα χέρια μας είναι τα πάντα, μαζί με την δεδομένη ιστορία οτι κανένα δημοτικό στάδιο δεν πληρεί προδιαγραφές ασφαλείας για διεξαγωγή αγώνων κι άρα ο νοών νοείτω.

Και βέβαια ο δεύτερος γύρος – με μια ελάχιστη ενίσχυση – θα είναι περίπατος. Όλα θα πηγαίνουν πρίμα με το κανονικό μέσα έξω αλλά και τα τέσσερα συνεχόμενα στο ΟΑΚΑ. Όπως πρίμα θα πάνε και τα μπαράζ που κι εδώ έχουμε αλλαγή : Δεν θα ανέβουν απ” ευθείας οι δυό πρώτοι των δυό ομίλων, αλλά θα έχουμε μίνι πρωτάθλημα έξι ομάδων. Οι δυό πρώτοι θα πάρουν και το περσινό μπόνους των τριών πόντων αλλά η διαφορά από τον τρίτο, ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ ΔΙΑ ΤΡΙΑ ( 3 ). Σημαντικό αυτό, αφού το να γυρνάς και τα γήπεδα του βόρειου ομίλου δεν είναι κι ό,τι καλύτερο.

Τι σημαίνει αυτό. Την πρωτιά την έχουμε σίγουρη κι άρα είμαστε ήδη στο +3. Αν έχουμε διαφορά από τον τρίτο 12 βαθμούς, τότε ξεκινάμε με +7. Διαφορά που είναι αδύνατον να καλυφθεί.

Υπάρχει ένα θέμα στο ποιός θα βγει πρωταθλητής δεύτερης κατηγορίας, αλλά δεν νομίζω οτι κανείς ασχολείται με αυτό. Το σύστημα λοιπόν άλλαξε μεν στο πιο δίκαιο εκ πρώτης ματιάς, αλλά παραμένει για τα έρμα, σύστημα που μπορείς να διαχειριστείς εσύ στο χωριό σου. Φυσικά ακόμα καλύτερα να έχεις ρίξει τον δεύτερο σου κοντά στον τρίτο, έχοντας πρακτικά να χτυπηθείς μόνο με τον δεύτερο του άλλου ομίλου. Δύο ανεβαίνουν φέτος, αφού πέφτουν από επάνω τέσσερις.

Ποιούς όμως έχουμε αντιπάλους; Μιλάω για το νότιο όμιλο. Η απάντηση είναι απλή. Οι ομάδες της Αθήνας με εξαίρεση τον Απόλλωνα δεν έχουν καμία τύχη. Μιλάω για Φωστήρα, ΄Τράχωνες, Καλλιθέα κι Αχαρναϊκό. Εξ άλλου οι δυό τελευταίοι λόγω εξυγίανσης είναι μαζί μας. Οι ομάδες της Κρήτης, έχουν μια επικινδυνότητα μόνο στις έδρες τους, κι άρα δεν υπολογίζονται. Παραμένουν λοιπόν οι ομάδες της παλιάς Ελλάδας με κύρια την Πάτρα και τα γνωστά show του δικηγόρου. Όπως επίσης υπολογίσιμος είναι ο Ηρακλής Ψαχνών, που αυτόν βλέπω για δεύτερο αν δεχθώ τις συνομιλίες που έχουν γίνει.

Ελπίζω μάλιστα και σε άλλα . Αν ο Βιντιάδης ήταν υπαρκτός, να αλλάξει και η πληροφόρηση για την ομάδα. Βλέπετε είναι δύσκολο να αποδοθούν πραγματικές ευθύνες στους καθήμενους στους θώκους ( ΑΔΑΜΙΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ, ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ ) αφού η δικαιοσύνη εκτός από τυφλή είναι και κουτσή, αλλά τα ηθικά υπάρχουν, κι εκτός από τους παραπάνω, στο κόλπο είναι και κάποιοι δημοσιογράφοι που συντηρούσαν το παραμύθι των ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ, ΒΙΝΤΙΑΔΗ, ΞΕΝΙΑΔΗ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ. 

Οπότε εύχομαι η εξυγίανση νάναι κι αυτή ηθική προς τας πένας των παπαγάλων. Εκτός κι αν οι δημοσιογράφοι παρεσύρθησαν κι αυτοί, ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ BARMEN KAI NA ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΠΟΤΑ. Σε ποιό μπαρ; Νομίζω έχει ένα ο Ντέμης.

Διαβάστε ακόμα:

Συμβόλαια με παίκτες από πανέρι