Η «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Πηγή: Intime
 

Η μόνη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ είναι ότι στο πρωτάθλημα της καλαθόσφαιρας οι διεκδικητές είναι δύο. Ενώ στο πρωτάθλημα του ποδοσφαίρου δεν υπάρχει διεκδικητής. Δεν μπορείς να τον πεις διεκδικητή τον Ολυμπιακό αφού παίρνει το πρωτάθλημα άνευ αντιπάλου, χωρίς ανταγωνισμό.

Το ότι οι δυο τους, ποιοι άλλοι, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, τσακώνονται δημοσίως σε κάθε ευκαιρία είναι στα “συν” του πρωταθλήματος μπάσκετ. Πραγματικά, το μπάσκετ έχει μια υπεροχή. Και κτυπάνε δυο ομάδες το πρωτάθλημα και πέφτει δηλητήριο που βρωμίζει το περιβάλλον από τους δύο υποψήφιους πρωταθλητές.

Μια ανακοίνωση των Αγγελόπουλων εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος ενώ είναι τιμωρημένος, αυτός συμπεριφέρεται σα να μη συμβαίνει κάτι. Αγνοεί την τιμωρία, τη δικαιοσύνη, τα θεσμοθετημένα όργανα. Και, βέβαια, ο Γιαννακόπουλος έδωσε την απάντησή του, ότι τον έναν Αγγελόπουλο, τον Γιώργο, πρέπει να τον μαζέψει η δικαιοσύνη.

Κάνουν μια δουλειά οι άνθρωποι. Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Μια προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Μια βοήθεια στον αθλητισμό. Πραγματικά θα ήταν παράλειψη αν απουσίαζε η προσωπική τους αντιπαλότητα.

Κάτι το τελευταίο: Θα ήμουν ο πίτουρας αν έλεγa ότι δίκαιο έχει η μία πλευρά, ότι η μία πλευρά έχει το άδικο, η μία πλευρά προκαλεί, ελεεινολογεί, γελοιοποιεί. Λέω το άλλο. Όταν και ο πιο παρανοϊκός, ο πιο προκλητικός ενεργεί κατά σύστημα, τότε η ευθύνη ανήκει στην πολιτεία, στην κοινωνία που τον ανέχεται.

Διαβάστε ακόμα:

Ρουσφέτι Αλαφούζου ο Καραγκούνης στην Εθνική