ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΣΤΟ 4-1 ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε μπάλλα σαν πρωταθλητής. Με την εμφάνισή του δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος, μάλιστα ότι πήρε στα ίσα την ρεβάνς του 0-3 του Παναθηναϊκού, το περασμένο πρωτάθλημα.
 
Η διαφορά παραμένει τρεις πόντους από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Ένα άλλο σκηνικό στο πρωτάθλημα θα είχαμε αν το ντέρμπυ τελείωνε ισόπαλο. Μηδέν-μηδέν αν δεν έμπαινε το γκολ του Αυλωνίτη με κεφαλιά από στημένη φάση, από φάουλ που κακώς ο διαιτητής το έδωσε υπέρ του Ολυμπιακού. Ένα-ένα αν ο διαιτητής δεν σταματούσε φάση που βρώμαγε γκολ στα καρέ του Ολυμπιακού με “χέρι” του Πέτριτς και ελεύθερο συμπαίκτη του.
 
Με “Χ” το ντέρμπυ των καπνογόνων και της διακοπής ο ΠΑΟΚ θα είχε 5 βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό. Μ' αυτά που έγιναν στο Καραϊσκάκη η ομάδα της Θεσσαλονίκης ας προετοιμάζεται από τώρα για τις “δικαιολογίες” της εν όψει του ντέρμπυ στο Καραϊσκάκη.
 
Πολύ καλό ποδόσφαιρο στο ΠΑΟΚ-Βέροια. Το χάρηκαν όσοι το παρακολούθησαν. Όταν ο ΠΑΟΚ βρεθεί στα γράδα του με ομάδα του χεριού του τότε δεν κομπλάρει. Ο Αθανασιάδης έκανε καλή δουλειά μπροστά, δημιουργούσε κενά και οι έχοντες απόσταση 65 μέτρα Μακ και Σαλπιγγίδης έκαναν “ανταλλακτική” συνεργασία.
 
Καλή ομάδα η Βέροια, μάλλον καλούς παίκτες έχει, όμως στην άμυνα είναι τρύπια. Πολλές τρύπες.

 Διαβάστε ακόμα:

Γκολ νίκης Ολυμπιακού με γροθιά