ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΘΑ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

πηγή: Intime
 

Ο Ολυμπιακός έχει ελπίδες να προκριθεί στους “16” του τσάμπιονς λγηκ. Αυτή είναι η σοβαρή κουβέντα. Όπως επίσης σοβαρή κουβέντα είναι να πεις ότι ο Ολυμπιακός που ήδη έχει κερδίσει Αθλέτικο και Γιουβέντους να τερματίσει τέταρτος στον όμιλο.

Γιουβέντους-Ολυμπιακός στο Τορίνο, 4η αγωνιστική. Όλα μέσα. Κι όλα έξω. Όπως παίζει κάθε αποτέλεσμα να προκύψει, έτσι βγαίνει έξω και το “X” και η νίκη της κυρίας. Και μετά ο κάθε αφελής ας μιλάει για έκπληξη.

Και η έκπληξη είναι δυνατή. Αυτό λέμε. Και ξεχνάμε τον Ολυμπιακό με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Σπάθα, και ότι είναι πίσω 5 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχουν αυτά. Δεν παίζουν αυτά στο Τορίνο.

Θεωρώ ασόβαρη και αντιποδοσφαιρική την κάθε κουβέντα των αναλυτών της πλάκας. Ότι το παιχνίδι είναι κομβικό, ότι είναι κλειδί, και να πλακώσουμε τους συνδυασμούς στο τι μπορεί να γίνει, τι συμφέρει τον Ολυμπιακό, αν η Μάλμε πάρει, δεν πάρει τόσους πόντους.

Όσο είναι γνωστό το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα του ομίλου στο Καραϊσκάκη με την ομάδα της Σουηδίας, άλλο τόσο ανοικτό, λέω εγώ, είναι το παιχνίδι με τη Γιουβέντους. Όλα μέσα. Είναι ποδοσφαιρική ηλιθιότητα να προϋπολογίζεις, να βάζεις στο μπάτζετ του Ολυμπιακού τη νίκη με Μάλμε. Τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Επαναλαμβάνω. Ξεχνάμε τον Ολυμπιακό του πρωταθλήματος. Θα δούμε τον Ολυμπιακό κόντρα στη Γιούβε και χωρίς στη σκέψη του τι μπορεί να γίνει στο άλλο ματς, στα ματς που υπολείπονται.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακός κατά της διαιτησίας