ΓΙΟΥΒΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ

πηγή: Intime
 

Απόψε βλέπουμε Γιουβέντους – Ολυμπιακό. Όλοι στην τηλεόραση, γάβροι και μη, ο καθείς με τις επιθυμίες του. Και τι θα δούμε; Αυτό που δεν έχουμε ξαναδεί! Αυτό, δηλαδή, που δεν έχει ακόμα συμβεί.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, show, όμως όχι σινεμά και θεατρική παράσταση, όπου όλα, μέχρι λεπτομέρειας είναι στημένα. Ας ξεχάσουμε, λοιπόν, τα στατιστικά και τις πιθανολογίες με βάση όσα έχουν προκύψει στο παρελθόν ανάμεσα στις δυο συγκεκριμένες ομάδες.

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός είναι καθεστώς. Μόνιμη παρουσία στο τσάμπιονς ληγκ. Διαρκής παρουσία. Κακά τα ψέματα. Άλλη χάρη έχει το τσάμπιονς ληγκ, δεν συγκρίνεται με το γιουρόπα ληγκ. Ακόμα κι αν σκαρτεύουν την διοργάνωση με 32 ομάδες, με συνέπεια στο έργο να μπαίνουν και ημιπαράλυτες ομάδες. Που δεν είναι και φιρμάτες.

Λέγαμε για τον Ολυμπιακό. Αυτός μας έμεινε για το τσαμπιονς ληγκ. Ήττα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι αυτό. Κι αν το χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός δεν σημαίνει νίκη του ντόπιου ποδοσφαίρου. Κακά τα ψέματα. Δεν βλέπω καλύτερο τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, τον Αστέρα και τον Ατρόμητο. Αν, τελικά, το χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός αυτό θα οφείλεται στο ότι ο ίδιος είναι κατώτερος σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό του προηγούμενου πρωταθλήματος.

Να μη μπερδέψουμε την ημέρα μας με σκέψεις… ελληνικές. Η βραδυά είναι ευρωπαϊκή. Θα δούμε παιχνίδι τσάμπιονς ληγκ, όχι σούπερ λίγκα και διαιτησία με την καθοδήγηση Χιου Ντάλας. Μη σου πω ότι ακόμα και το κοράκι να μη σφυρίξει σωστά στο Τορίνο, εμείς θα αποζημιωθούμε με τον μαγνητισμό μιας ευρωπαϊκής αναμέτρησης.

Διαβάστε ακόμα:

Απασφαλίζει χειροβομβίδα ο Μαρινάκης κατά Αλαφούζου