Ο ΜΙΤΣΕΛ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ!

πηγή: Intime
 

Χθες το βράδυ ο Μίτσελ δεν είχε ύπνο. Τον καταλαβαίνω. Μπαίνω στη θέση του. Όλη τη νύχτα έκανε το κοκορέτσι, στριφογυρνούσε στο κρεββάτι. Και μαζύ στριφογύριζε το παιχνίδι στη σκέψη του. Όπως κάποιον τον έχει βαρέσει η σεξουαλική φαντασίωση με μια συγκεκριμένη κυρία.

Φαντασιωνόταν μέχρι τα χαράματα ο Ισπανός προπονητής πως παιζόταν το αποψινό ματς, “έβλεπε” το παιχνίδι, φάση με φάση, και συνεχώς άλλαζε γνώμη. Να μη δώσει φανέλλα βασικού στον τάδε, να ζητήσει από τον άλλον να παίζει πιο πίσω, πιο κοντά στα σέντερμπακ.

Ξανάβαζε το video του αγώνα, αυτού που θα γίνει το βράδυ και οι φάσεις, οι ίδιες φάσεις όπως τις είχε “δει” πριν μισή ώρα τις κατέγραφε στη συνέχεια με διαφορετική εξέλιξη. Άλλες αλλαγές, άλλες οδηγίες θα δώσει στους παίκτες του.

Ρώτησαν χθες οι δημοσιογράφοι τον Μίτσελ. Πες μας τους ένδεκα. Πες μας και τις λύσεις που έχεις για την Γιούβε. Τι να τους πεις; Ότι δεν έχει καταλήξει για τους ένδεκα; Ούτε ποιο θα είναι το τελικό πλάνο σε χοντρές γραμμές. Είπε στους δημοσιογράφους ότι λέει πρώτα την ενδεκάδα τους... παίκτες.

Και ποιες “λύσεις” έχει ο Μίτσελ; Δεν τις έχει! Κι αυτές που έχει, τις διαοφοροποιεί συνέχεια. Πονοκέφαλος το παιχνίδι για τον Μίτσελ. Και δεν τον φτιάχνει το “χάπι” ότι για τον Αλέγκρι είναι ακόμα περισσότερο κρίσιμο το ματς! Συμφωνούν οι δύο προπονητές ότι την υποχρέωση για νίκη την έχει η Γιουβέντους, τέτοια πίεση δεν τον ακουμπά τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα:

Χωρίς Σπάθα στο Τορίνο ο Ολυμπιακός