ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

πηγή: Intime
 

Σύσκεψη στον Παναθηναϊκό για μεταγραφές! Αυτή κι αν είναι η είδηση. Αναστασίου, Νταμπίζας και Φύσσας είναι πανέτοιμοι, μ’ ένα ντοσιέ ολοκληρωμένο και ξεκαθαρισμένο σε προτάσεις. Συγκεκριμένες. Στοχευμένες.

Θέλουμε τρεις παίκτες οπωσδήποτε. Έναν σε κάθε γραμμή, άμυνα, κέντρο, επίθεση. Και έχουμε μια πρόχειρη λίστα υποψηφίων. Επαγγελματική δουλειά. Που δείχνει οργάνωση. Προετοιμασία. Χρειάζεται, όμως, και η απόφαση. Κι αυτός που αποφασίζει δεν είναι ο Αλαφούζος, αλλά ο ταμίας, το ταμείο της εταιρείας.

Να το πω μια φορά ακόμα. Δεν υπάρχει πιο σοβαρή, πιο υπεύθυνη δουλειά σε μια ΠΑΕ από το συμβόλαιο μ’ έναν ποδοσφαιριστή. Εξαρτάται από την επιλογή. Από την εισήγηση και από την απόφαση. Αν η μεταγραφή θα σε βάλει μέσα, αν θα σε σηκώσει, θα σου δώσει φτερά.

Το θα κάνει, αν θα κάνει μεταγραφή, μεταγραφές ο Παναθηναϊκός είναι μια κουβέντα,. Ποιον, ποιους θα πάρει; Και με τι συμβόλαιο αυτόν, αυτούς που θα πάρει. Δικούς του ή, δανεικούς.

Και γιατί θα πάρει, αν θα πάρει, αυτόν που θα πάρει; Για να τον μεταπωλήσει μετά από 6 μήνες, ένα χρόνο, να κονομήσει το ταμείο όπως κάνει ο Μαρινάκης; Να φτιάξει κορμό στην ενδεκάδα την προσεχή πενταετία; Να ενισχυθεί πρόσκαιρα, με στόχο κοντινού ορίζοντα, να μπει στα πλαιη-οφ, να ξαναπάρει το κύπελλο Ελλάδος;

Μήπως ο Παναθηναϊκός σκέπτεται τα πρωτοσέλιδα. Μια μεταγραφή συνταξιούχου ημιανάπηρου στυλ Πετριτς, για να έχουν να γράφουν οι δικοί μας δημοσιογράφοι ποιον παικταρά πήραμε.

Διαβάστε ακόμα:

Επίθεση Μαρινάκη σε Αλαφούζο