ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

πηγή: Intime
 

Μπαίνεις στο καφενείο και ακούς μαλακίες. Σε ρωτάω τι κάνεις; Ένα από τα δυο, αν είσαι σοβαρός. Ένα, σηκώνεσαι και φεύγεις. Δύο, δεν συμμετέχεις στην κουβέντα. Έτσι λέω εγώ. Δίνω μια εξήγηση γιατί ο Ολυμπιακός του πρωταθλήματος δεν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό του τσάμπιονς ληγκ.

Το ’χω πει χίλιες φορές. Και δεν νομίζω ότι είναι κουραστικό να το επαναλάβω, όταν είναι πρόσφατο το πρόσωπο του Ιανού, το διπλό πρόσωπο του Ολυμπιακού, από την Τρίπολη στο Τορίνο. Είναι ανθρώπινο, ρε, να μην κάνουν κέφι να παίξουν στο πρωτάθλημα, σ’ αυτό το πρωτάθλημα, οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Μπαίνεις σ’ ένα κλαμπ και θέλεις να συμμετέχεις στη συζήτηση των παρευρισκομένων. Να ακούσεις ωραία πράγματα, να σ’ ακούσουν οι άλλοι. Έχει μια γοητεία το πράμα.

Μπαίνεις στα αποδυτήρια μιας ελληνικής ομάδας, εσύ ο Ευρωπαίος παίκτης του Ολυμπιακού και αισθάνεσαι άσχημα. Σε γήπεδο με 300 εισιτήρια. Κρύα πράματα. Καμμία σχέση με τις γεύσεις που εισπράττεις στα αποδυτήρια της Γιουβέντους π.χ. Σε αγώνα χαϊλίδικο όπως με Ατλέτικο.

Κάτι άλλο; Το είχα γράψει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αυτός ο ίδιος Ολυμπιακός άλλος θα ‘ναι στην Ελλάδα, άλλος στην Ευρώπη. Κι έτσι θα πάει η δουλειά.

Διαβάστε ακόμα:

Πόσο Ευρωπαίος είναι σήμερα ο Ολυμπιακός