Ο ΑΓΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ

Πηγή: Intime
 

Έτσι ήθελε η Παναγία, είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης, αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό. Σοβαρά το είπε, δεν έκανε την πλάκα του. Πολύ περισσότερο ούτε καν σκέφθηκε ο άνθρωπος να γελοιοποιήσει την Παναγία. Να ειρωνευθεί τον κάθε θρησκόληπτο, που με το παραμικρό και σε κάθε θέμα γήϊνο βάζουν στο στόμα τους τα θεία ονόματα του Θεού, του Χριστού, της Παναγίας.

Έχασε ο ΠΑΟΚ, γιατί; Επειδή έτσι το ήθελε η Παναγία. «Δυο ευκαιρίες από το πουθενά έκανε ο Παναθηναϊκός και έβαλε δυο γκολ» είπε ο Αναστασιάδης. Άρα; Κάποια ανώτερη δύναμη έβαλε το χέρι της. Πως, όμως, ο προπονητής γνωρίζει ότι η Μητέρα κι όχι ο Υιός ήθελε τη νίκη του Παναθηναϊκού; Μάλλον την ήττα του ΠΑΟΚ.

Ο άγιος Φανούριος τι ήθελε, «1», «2» ή, «Χ», ρωτάω. Δεν είναι ποδοσφαιρόφιλη μόνον η Παναγία, κάνει τα μαγικά του και ο άγιος Φανούριος στο ποδόσφαιρο, ειδικά στα ντέρμπυ.
Έτσι ήθελε η Παναγία, είπε ο Αναστασιάδης μετά το 1-1 με την Γιουβέντους. Έτσι ήθελε η Παναγία είπε πάλι μετά την ήττα από 2-1 από τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει ένα ενάρετο ερώτημα. Η Παναγία θέλει αυτό ή, εκείνο το αποτέλεσμα μονάχα στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ; Όχι του Πλατανιά, της Καλλονής, του Λεβαδειακού.

Ύστερα είναι και το άλλο. Για ποιο λόγο η Παναγία θέλει αυτό ή, το άλλο αποτέλεσμα στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί. Κάτι την ενοχλεί, κάτι την ευχαριστεί την Μητέρα του Κυρίου. Αυτό πρέπει να βρει ο Αναστασιάδης.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ήταν αδελφίστικο το ντέρμπυ στην Τούμπα