Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΕΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Πηγή: Intime
 

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αυτός που υπογράφει τις επιταγές, ο κύριος Στράτος Σιωπήλης που είναι; Τον έφαγε το σκοτάδι. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ; Άγρια μεσάνυχτα φαγώθηκε κι αυτός. Ο βοηθός προπονητής Βονορτάς; Ούτε κι αυτός παίζει στο προσκήνιο. Ούτε το βασικότατο στέλεχος, η δικηγόρος κυρία Μπαλωμένου συμπεριλαμβάνεται στη νέα «κυβέρνηση» που θα ξανακάνει μεγάλο τον Παναθηναϊκό.

Φοβερά πράγματα. Συγκροτήθηκε, λέει, η νέα «κυβέρνηση» του Παναθηναϊκού, με πρωθυπουργό τον Αλαφούζο, υπουργούς προεδρίας τον Φύσσα, ανάπτυξης τον Βόκολο, Εργασίας τον Αναστασίου, παιδείας τον Σαμαρά και οικονομικών τον Τουμαζάτο. Ο Σαραβάκος;

Δεν υπάρχει κανένας Σαραβάκος στη σύνθεση της νέας «κυβέρνησης» του Παναθηναϊκού. Ο πρωθυπουργός Αλαφούζος, όπως άλλωστε αναμενόταν, δεν τον έκανε ούτε άνευ χαρτοφυλακίου, δηλαδή άνευ αντικειμένου υπουργό τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή.

Το τελευταίο. Κάνοντας τσάρο της οικονομίας στον Παναθηναϊκό τον Τουμαζάτο ο Αλαφούζος ξεπάστρεψε και το Βαρδινογιαννικό οικονομικό στέλεχος κύριο Στάμο.

Διαβάστε ακόμα:

Η αλήθεια για Αλαφούζο, Αναστασίου, Βόκολο