Ο ΡΑΝΙΕΡΙ, ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΑΖΥ!

Πηγή: Intime
 

Τα παίρνει όλα και φεύγει ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Κι εγώ θα είμαι λαϊκιστής με δίπλωμα αν τα έχωνα μονάχα σ' αυτόν. Ότι για τη ξευτύλα να πάρει η εθνική μονάχα ένα πόντο σε τέσσερα ματς με αντίπαλους Β'-Γ' εθνικής φταίει μόνον ο Ιταλός προπονητής.

Να δούμε τα πράγματα ψύχραιμα. Και σοβαρά. Δίνουν την εθνική ομάδα σε προπονητή που προέρχεται από έξι σερί απολύσεις. Στις έξι προηγούμενες ομάδες του δεν ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του. Δεν είναι εκεί το θέμα.

Αυτός κρίθηκε κατάλληλος, αυτόν πήρανε. Τον Ρανιέρι. Έρχεται στην Ελλάδα και τι κάνει; Το παίζει Καραμανλής και Παπανδρέου. Σαμαράς και Τσίπρας. Αρχηγός της αντιπολίτευσης. Θα κάνω και θα ράνω. Έτσι δεν παίζουν μπάλλα οι κομματάρχες που έχουν σειρά να γίνουν πρωθυπουργοί;

Απέτυχε ο Καραμανλής σαν πρωθυπουργός που αντιπολιτευότανε τον Σημίτη. Απέτυχε ο Παπανδρέου που κοπανούσε τον Καραμανλή. Απέτυχε και ο Σαμαράς, εννοώ ότι
όλοι έχουν παράπονα με τον σημερινό πρωθυπουργό, άλλωστε γι' αυτό δίνουν προβάδισμα στον Σύριζα.

Έρχεται, λοιπόν, στην εθνική ο Ρανιέρι και δεν τον παίρνουν με τα γιαούρτια, όπως θα έπρεπε αν κάνει ο κόσμος με τον κάθε αρχηγό της αντιπολίτευσης. “Θα τα κάνεις, ρε, αυτά που υπόσχεσαι;”. Μη λησμονούμε. Ο Παπανδρέου είχε πει υπάρχουν λεφτά και επειδή δεν υπήρχε σάλιο μας σιδέρωσε με το μνημόνιο. Και ότι ο Σαμαράς σαν αντιπολίτευση ήταν μεγαλύτερος(!!!) πολέμιος του μνημονίου απ' ό, τι σήμερα ο Τσίπρας.

Τι έκανε ο φουκαράς ο Ρανιέρι; Απέτυχε σαν προπονητής της εθνικής ομάδας. Στα παπάρια μας! Εδώ έχουμε σίγουρη την αποτυχία του πρωθυπουργού της εθνικής κυβέρνησης. Γιατί; Επειδή κανένας αρχηγός αντιπολίτευσης δεν προετοιμάζεται, δεν δουλεύει, δεν οργανώνεται εν όψει της ανάληψης της ευθύνης που τον περιμένει. Και η μόνη αγωνία του είναι να εντυπωσιάσει. Να παραμυθιάσει προκειμένου να γίνει αυτός πρωθυπουργός.

Σκέτος αρχηγός κόμματος ο Ρανιέρι από την πρώτη κιόλας ημέρα. Δεν μ' αρέσει έτσι όπως έπαιζε η εθνική με προπονητή τον Σάντος. Η ομάδα έχει δυνατότητες και θα αλλάξουμε αγωνιστικό στυλ, θα γίνουμε επιθετικοί. Μαζύ μου η εθνική θα γίνει πρωταγωνίστρια στο γήπεδο απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Αυτά έλεγε ο άνθρωπος που πήρε ένα μόλις πόντο από τέσσερις ομάδες κατώτερες της Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμα:

Από λούνα παρκ ήρθαν στην Εθνική