Ο ΣΙΜΕΟΝΕ ΝΤΥΘΗΚΕ ...ΤΣΙΠΡΑΣ!

Πηγή: Intime
 

Τα είδαμε με τον Ολυμπιακό. Να δούμε τι θα κάνουνε απόψε οι άλλες ...ευρωπαϊκές ομάδες μας. Λέμε. Τι να δούμε; Δεν έχουμε να δούμε τίποτα. Το ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε. Κανένα αποτέλεσμα, θριαμβευτικό ή, ντροπιαστικό, έχει να μας... φωτίσει. Να φωτογραφίσει την αληθινή εικόνα του ποδοσφαίρου μας.

Αφήνουμε στην άκρη τα λόγια. Ο προπονητής της Ατλέτικο είπε μετά το 4-0 ότι κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα που μας δυσκόλεψε. Ο Αργεντίνος αντιμετώπισε ένα πτώμα και είπε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Τι θες να πει ο Σαμαράς; Πάμε πολύ καλά, βγαίνουμε από την κρίση.

Με το στόμα ό,τι θέλεις λες. Και ο Τσίπρας λέει τα δικά του, όπως ο Σιμεόνε. Να φύγει ο Σαμαράς, να ‘ρθω εγώ να καθαρίσω για την Ελλαδάρα ομαδάρα. Είπαμε. Δεν είπαμε; Ο στόμας τα λέει όπως γουστάρει να τα ακούσει ο άλλος.

Πώς να κάνει την υπέρβαση ο Ολυμπιακός; Και την απόδραση. Και την εκτίναξη. Και την αλλαγή επιπέδου. Με το στόμα; Εγώ ξέρω ότι η Ελλάδα οικονομικά χρεοκόπησε. Κι όλοι, από τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά ήταν έτοιμοι να την σώσουν. Όπως και ο Τσίπρας, πανέτοιμος σωτήρας κι αυτός.

Τι θα δούμε σήμερα στο γιουρόπα; Είπαμε. Τίποτα δεν έχουμε να δούμε. Όπως και να ‘ρθουν τα αποτελέσματα. Το ξέρουμε. Ότι οι επενδυτές θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα. Ότι δεν έρχεται κανένας να ρίξει λεφτά στην Ελλάδα. Για ποιο λόγο; Για να παίζουν μπάλλα οι συνδικαλιστές. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι.

Ποιος είναι ο Ολυμπιακός; Ο νικητής της Ατλέτικο και της Γιουβέντους, της Μάντσεστερ και της Μπενφίκα. Ο πρωταθλητής της Ελλάδος είναι. Και τι παράγει το πρωτάθλημα Ελλάδος εκτός από τον …πρωταθλητή του; Η απάντηση είναι μια. Είσαι η νύχτα με την ημέρα. Αυτή είναι η διαφορά στο ποδόσφαιρο, Ελλάδος και Ευρώπης.

Κι όχι μόνον στο ποδόσφαιρο. Όσο οργανωμένο επιχειρηματικά είναι το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, τόσο οργανωμένη είναι και η εθνική οικονομία της χώρας. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Θα παραιτηθεί ο Μίτσελ;