ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ;

Πηγή: Intime
 

Τα βάζω κάτω. Γιατί ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε παραπληγικός κόντρα σε ομάδα κατώτερή του, μάλιστα σε παιχνίδι που ζητούσε οπωσδήποτε τη νίκη; Δεν θα ήθελα να ήμουν προπονητής σ’ αυτή την ομάδα, σ’ αυτό το ματς, σ’ αυτόν τον ΠΑΟΚ έτσι όπως «αγωνίστηκε». Με παίκτες αδιάφορους για όσους τους παρακολουθούσαν.

«Φτιαγμένοι» με τον ΠΑΟΚ στο Μινσκ ήταν μονάχα οι ημίγυμνοι οπαδοί του στην εξέδρα που δεν του ενδιέφερε τι σόι ποδόσφαιρο έπαιζε η ομάδα τους, αυτοί ζούσαν στον κόσμο τους.
Τα βάζω κάτω, λοιπόν, και συγκρίνω το ματσάκι στο Μινσκ με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Φιορεντίνα. Εκεί οι παίκτες του Αναστασιάδη τα είχαν δώσει όλα. Γιατί; Για το γαμώτο τους. Όχι γιατί αποζητούσαν βαθμούς, να πλησιάσουν το στόχο της πρόκρισης. Δεν λειτουργούσε η σκοπιμότητα του αποτελέσματος.

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη. Αναξιόπιστος αγωνιστικά. Μετρίων κυβικών. Και αρκετά πλέον ξύπνιος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Έφυγε το όνειρο του πρωταθλητισμού. Γιατί, όμως, να εγκαταλείψουν και το ταξίδι στο άγνωστο, την υπέρβαση στην Ευρώπη. Γιατί δείχνουν μία από τα ίδια ακόμα και με αντιπάλους κατώτερους, όπως είναι η Δυναμό Μινσκ.

Διαβάστε ακόμα:

Κλάους, ο κατάσκοπος που άντεξε στο κρύο