ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

Πηγή: Intime
 

Πάλι έχασε ο Παναθηναϊκός, κύριε Αλαφούζε. Κι εσύ, περισσότερο από κάθε άλλον βαζέλα, θα πρέπει να αισθάνεσαι ανήσυχος. Όπως στο λέω. Ανήσυχος. Προβληματισμένος. Εκτός κι αν δεν γνωρίζεις, δεν έχεις αντιληφθεί, κύριε πρόεδρε του Παναθηναϊκού, τι σημαίνει ήττα καπάκι στην ήττα. Σημαίνει υποβάθμιση του Παναθηναϊκού. Σημαίνει ότι η ομάδα απομακρύνεται από τον εαυτό της στην Ευρώπη.

Έχει ένα όνομα στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός και μια βαθμολογία, για να κάνουμε ταμείο. Όταν στον όμιλο του γιουρόπα πιάνεις ένα πόντο, τότε τζάμπα περιμένεις στην ουρά να πάρεις συσίτιο. Όλο κι άλλους βλέπεις μπροστά σου. Γιατί; Επειδή χάνεις και ξαναχάνεις το ένα ματς μετά το άλλο στην Ευρώπη.

Είναι σαν την Ελλάδα που χρεώνεται, όλο χρεώνεται με δάνεια και κάποια στιγμή χρεοκοπεί. Και εμφανίζεται η τρόϊκα. Έτσι και με τον Παναθηναϊκό. Μπαίνει στο μνημόνιο της ΟΥΕΦΑ. Με τις αποτυχίες του στο γήπεδο δεν υπολογίζεται στις κληρώσεις όπως πρόσφατα, όπως στο παρελθόν.

Τα λέω αυτά στον κύριο Αλαφούζο διότι αυτός είναι το αφεντικό. Επί δικής του προεδρίας ο Παναθηναϊκός υποβαθμίζεται, για να ξέρουμε τι λέμε. Οπότε η δουλειά δεν βγαίνει μονάχα να τα χώνουμε στο παρασκήνιο του πρωταθλήματος. Νομίζω.

Διαβάστε ακόμα:

Πού είναι εκείνος ο ΠΑΟΚ με Φιορεντίνα;