ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ Ο ΣΤΟΧ

Πηγή: Intime
 

Έκπληξη. Μήνυμα και γαμώ της παοκτσήδικης ψυχής ατάκα μετά το θρίαμβο 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον μέχρι πέρυσι ποδοσφαιριστή της ομάδας, αυτό το τσογλάνι τον Στοχ. Αφού αποφάσισε ο αποδυτηριάκιας να ασχοληθεί με το εντελώς απαξιωτικό για τους παίκτες του Ολυμπιακού τουητάρισμα του Στοχ, θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Πρώτα τι ανάρτησε ο βλαχοσλοβάκος Μιροσλαβ Στοχ, φρικιό σκέτο μ’ αυτή τη «κόμμωση» στο πεπονάτο κεφάλι του: «Μπράβο παοκάρα! Επιτέλους, έδειξες σ’ αυτά τα κορίτσια του Ολυμπιακού ποιοι είναι στην Ελλάδα οι καλύτεροι! Οι ολυμπιακοί είναι σα μωρά που κλαίνε! Συνεχίστε έτσι, παιδιά, σταυρώνω τα δάκτυλά μου για εσάς».

Κατ’ αρχήν, ο ΠΑΟΚ με τους παικταράδες, με τα ονόματα Στοχ, Λούκας, Μούκας, Στούκας και τον προπονηταρά Στέφενς δεν έκανε τίποτα. Κάνουμε ταμείο. Πάντα. Δεν λέμε μονάχα μπράβο.

Τι εννοεί ο Στοχ; Ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι κορίτσια, αδελφούλες, ψιλοπουτανίτσες κλαψομούνες που κουνιούνται επειδή τους προστατεύει ο νταβατζής τους. Δεν το κατάλαβα.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο Στοχ γλύφει τον ΠΑΟΚ. Θέλει ανοιχτή την πόρτα του ΠΑΟΚ. Να επιστρέψει. Όταν είχε ανοίξει η πόρτα του ΠΑΟΚ γι’ αυτόν, ο Στοχ την έκλεισε με τη συμπεριφορά του, για να μη ξεχνιόμαστε.

Και σήμερα ο Σλοβάκος, για τους Τσέχους όλοι οι Σλοβάκοι είναι βλάχοι, λέει cross my fingers, δηλαδή σταυρώνω τα χέρια, προσεύχομαι, δηλαδή κατά τους Αμερικάνους δεν θέλω να σας καντεμιάσω, συνάδελφοι παοκτσήδες.

Διαβάστε ακόμα:

Αφηρημένη τέχνη ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ