ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πηγή: Intime
 

Ποδόσφαιρο γάμα εθνικής στο ματσάκι Ξάνθης-ΠΑΟΚ. Μετά την εκτός έδρας επιτυχία του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη το παιχνίδι στα Πηγάδια είχε πάρει μια διάσταση θρίλερ. Αυτό που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη δεν είχε ξαναγίνει στην Ιστορία. Να κερδίσει τον Ολυμπιακό, ενώ ο αντίπαλος του μειονεκτούσε βαθμολογικά κι έτσι ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του 2-1 να καταφέρει τελικά να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και να αυξήσει τη διαφορά.

Λάθη, πολλά λάθη, πάρα πολλά λάθη στο Ξάνθη-ΠΑΟΚ. Στο γήπεδο δεν υπήρχε κανένας υποψήφιος πρωταθλητής. Κι όταν γίνονται τόσα πολλά λάθη σ' έναν αγώνα, και από τους δυο αντιπάλους, το όφελος είναι της μικρής ομάδας! Ακόμα κι αν η αδύνατη ομάδα, όχι εκείνη της κορυφής, θα έχει υποπέσει στα περισσότερα λάθη.

Με Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ κοντράρισε ψυχωμένα. Πολεμικά αγωνίστηκε στο Καραϊσκάκη. Στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ ήταν μια ομάδα της σειράς. Δεν έγινε ούτε στιγμή το αφεντικό του παιχνιδιού. Δεν έπαιξε σαν πρωταθλητής, σαν υποψήφιος πρωταθλητής. Σαν πρωτοπόρος. Δεν πίεσε, δεν πρεσάρησε, δεν ανέβασε ταχύτητες, να δώσει ρυθμό που δεν θα μπορούσε ίσως να ακολουθήσει η Ξάνθη.

Τελικά, ποια είναι η ανησυχία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα; Ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός. Η πρώτη θέση. Τι απ' αυτά τα τρία; Μήπως το πιο φρόνιμο είναι ο ΠΑΟΚ να προσπαθήσει, επιτέλους, να ξεφύγει από το παρελθόν του. Και να αποκτήσει προσωπικότητα ισχυρού παίκτη, ικανού να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αληθινά διεκδικητή του τίτλου.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί άρπαξε τεσσάρα ο ΠΑΟΚ