ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πηγή: Intime
 

Το πόσο μου τη σπάει δεν λέγεται όταν ακούω να λένε ότι μετράει η νίκη, ότι η ομάδα κέρδισε, πήρε τους τρεις βαθμούς και ποιος ασχολείται με την κακή απόδοσή της. Όχι, κύριοι. Όταν μιλάτε για τον Ολυμπιακό, για τον πρωταθλητή, για τον διεκδικητή της κούπας, το πρωτεύον είναι να ικανοποιεί με την εμφανισή του.

Δεν είναι απατεώνας ο Ολυμπιακός. Δεν μπορείτε να τον αντιμετωπίζετε σαν κλέφτη, που μπήκε να αρπάξει και μαγκιά του όχι διότι ήταν καλός κλέφτης, αλλά γιατί δεν τον πήραν πρέφα οι πολιτσμάνοι.

Άντε να χαθείτε. Από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, από κάθε ομάδα κορυφής περιμένεις να παίξει μπάλλα. Όχι μόνον να πάρει τρίποντο στην έδρα της από κατώτερο αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός με Πανιώνιο στο 2-0.

Αποδοκιμασίες ο κόσμος του Ολυμπιακού. Έχει ανάγκη ο κόσμος να εκδηλωθεί. Όταν μπήκε στο παιχνίδι ο πρώην του Ολυμπιακού, ο Ιμπαγάσα, στο 61, ο κόσμος χειροκρότησε. Δεν πάει ο άλλος στο γήπεδο να παραστήσει τη νεκρή φύση, να είναι ένα με τα μπετά. Θέλει δράση στο χορτάρι, να την ευχαριστηθεί.

Επί της ουσίας. Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι σταθερά βρίσκεται στο πρόβλημα. Αυτό είναι το ουσιώδες, όχι ότι... ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανιώνιου.

Διαβάστε ακόμα:

Τα βαμπίρ, οι οργανωμένοι της ομάδας