ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ, ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Πηγή: Intime
 

Τα λέει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Ο μεγαλομέτοχος. Και μιλάει για το σήμερα, όχι το χθες, πριν πέντε και είκοσι χρόνια. Ότι η μεγάλη κατάρα του πρωταθλήματος είναι οι επαγγελματίες οπαδοί της. Οι οργανωμένοι “φίλαθλοι”. Ίσως το μόνο αληθινά οργανωμένο στοιχείο, λέει ο αποδυτηριάκιας, στη σούπερ ληγκ. Ναι, μιλάμε για το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας.

Επαγγελματίες οπαδοί. Ξέρουν τι θέλουν, ξέρουν τι κάνουν και ξέρουν πως να κονομάνε και να ζούνε λαμογιάρικα. Τι θα πει αυτό; Προσφέρουν υπηρεσίες που δεν τις έχει ανάγκη η ομάδα, αλλά και η ιδιοκτησία της ΠΑΕ. Αυτοί, όμως, έχουν το τρόπο τους. Γνωρίζουν τα αδύνατα, τα ευπαθή σημεία του μεγαλομέτοχου, του κάθε μεγαλομέτοχου και κάνουν το παιχνίδι τους. Νταηλίκι. Εκβιαστικά.

Είναι βδέλλες. Όποιος τα έβαλε μαζύ τους, οι ίδιοι το λένε, ότι έχασε. Δεν τον συμφέρει, άλλωστε, να τους αντιμετωπίζει με αντιπαλότητα. Το συμφέρον του είναι να υποκύψει στη “φιλία” τους, στη “βοήθεια” που είναι σε θέση να προσφέρουν, τόσο στον πρόεδρο, όσο και στην ομάδα.

Δεν είναι σύνηθες ο μεγαλομέτοχος ΠΑΕ να βγει φόρα παρτίδα κόντρα στους οργανωμένους της ομάδας του. Το έκανε ο κύριος Ανδρέας Πάτσης. Δικηγόρος, επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της Νίκης Βόλου, που ουσιαστικά εγκαταλείπει. Επειδή, όπως λέει ο ίδιος, ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο για να παράξει αποτέλεσμα, να δημιουργήσει, όχι να παλεύει με τα κοράκια, δηλαδή τους οργανωμένους που απομυζούν την ομάδα.

Δεν είπε τίποτα άγνωστο ο κύριος Πάτσης. Είπε, όμως, αυτά που δεν λένε άλλοι. Για τα βαμπίρ των ομάδων. Τη φυλή των οργανωμένων.

Διαβάστε ακόμα:

Πρωτάθλημα χοντρών πακέτων στην Ευρώπη