ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Δεν έχει ομάδα για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Αυτό το είδαμε για μια φορά ακόμα στα Γιάννενα. Άσε το αποτέλεσμα, το 3-0 σε βάρος του. Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό και το σκορ που εντυπωσιάζει, και το αποτέλεσμα. Και ισοπαλία, όμως, να έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το ποιος είναι μας το απέδειξε ολοκάθαρα.

Παραμένει πρώτος ο ΠΑΟΚ. Τι σημαίνει αυτό; ΠΑΟΚ είναι κι όχι Βέροια και Παναιτωλικός. Παραμένει ακόμα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ας μην έχει ομάδα για πρωτάθλημα. Γιατί, ο δεύτερος στη βαθμολογία Ολυμπιακός έχει ομάδα; Δεν έχει.

Όπως λέμε, όμως, ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι Πανιώνιος και Λεβαδειακός, έτσι θα πούμε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ΠΑΟΚ. Αυτός ο κακός Ολυμπιακός μπορεί να ξαναπάρει το πρωτάθλημα, μάλιστα στο τέλος να έχει μια σημαντική διαφορά βαθμών από τον ΠΑΟΚ.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν έχει ομάδα για να κτυπήσει με ασφάλεια, με σιγουριά το πρωτάθλημα. Βρέθηκε μπροστά μετά τη νίκη εκτός έδρας στο Καραϊσκάκη και πανηγυρικά πρόδωσε κάθε όνειρο κτισμένο με αστερόσκονη. Ότι θα σηκώσει την κούπα. Δύσκολο. Ακόμα και μ' έναν προβληματικό Ολυμπιακό.

Δεν πίστευε στη νίκη ο ΠΑΣ. Πήγε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με 1-0 και στην επανάληψη θα μπορούσε να είχε ισοφαριστεί. Δεν έγινε, όμως. Ποδόσφαιρο είναι αυτό. Και αντί να γίνει το 1-1 που δεν ήταν ικανός να το κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ με αξιώσεις, ήρθε το 2-0 κι εκεί όλα τελείωσαν.

Διαβάστε ακόμα:

Σταθερά ποροβληματικός ο Ολυμπιακός