ΤΟ ΡΟΥΒΛΙ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΟΧΙ Ο ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Ιβάν Σαββίδης και Άγγελος Αναστασιάδης τα είχαν πει και είχαν συμφωνήσει το περασμένο καλοκαίρι. Ξεκινάμε, κι έτσι θα πάμε, οικονομικά. Χωρίς σπατάλες. Κανείς δεν γνωρίζει αν ο Ρώσος ήταν έτοιμος να αλλάξει την πολιτική του, σε επίπεδο επιχειρηματικό, στον ΠΑΟΚ όταν η ομάδα βρέθηκε μπροστά 7 βαθμούς στον πρωταθλημα. Γιατί, όχι.

Πολύ σωστά ο μεγαλομέτοχος ενδιαφερόταν περισσότερο να ρυθμίσει τα χρέη της ΠΑΕ, να τα μειώσει, παρά να ανοιχθεί σε συμβόλαια ποδοσφαιριστών, χωρίς τη σιγουριά της τελικής επιτυχίας, αγωνιστικά. Όταν, μάλιστα, ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε με στόχο το πρωτάθλημα.

Έπαιζε η πιθανότητα να ενισχύσει με στοχευμένες μεταγραφές ο Ιβάν τοv ΠΑΟΚ όταν ο Ολυμπιακός είχε μείνει πίσω βαθμολογικά και πήγαινε κουτσά στραβά. Μια αλλαγή πολιτικής από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα υπάκουε πάλι σε επιχειρηματικές σκοπιμότητες διότι θα αβαντάριζε τη δυναμική του πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα.

Η κρίση, όμως, που ξέσπασε στην εθνική οικονομία της Ρωσίας και η ραγδαία και σημαντική πτώση του ρουβλίου, σε σύγκριση με ευρώ και δολάριο, ήταν επόμενο να προβληματίσει τον Ιβάν Σαββίδη. Και να αντιπροσανατολίσει το όποιο ενδιαφέρον του στον ΠΑΟΚ. Ποιος ΠΑΟΚ;

Οι επιχειρήσεις του Ιβάν είναι στη Ρωσία του Πούτιν. Ο κάθε μπίζνεσμαν στην μεγάλη πατρίδα νοιώθει να καίγεται το σπίτι του. Πήρε την κατηφόρα το ρούβλι. Ο Πούτιν, βέβαια, καθησυχάζει τον κόσμο και τους επιχειρηματίες. Ας προσεύχονται οι παοκτσήδες στον τσάρο της Ρωσίας.

Διαβάστε ακόμα:

Με ποια λεφτά να κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ;