ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ Ο ΠΑΟΚ!

πηγή: Intime
 

Θα το πω απότομα. Εγώ αν ήμουν υπεύθυνος στον ΠΑΟΚ δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να διαμαρτυρηθώ για την διαιτησία, στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Γιατί είμαι ΠΑΟΚ! Γιατί έχω διαφορά με τον Λεβαδειακό.

Είναι ο ΠΑΟΚ έτοιμος να κτυπήσει πρωτάθλημα; Όχι, δεν είναι. Όποτε χρειασθεί θα μας το δείξει αυτό! Και χωρίς να του βάζει τρικλοποδιά η διαιτησία. Δυστυχώς! Δεν έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ την διαιτησία, δηλαδή την εχθρότητα της διαιτησίας, για να αποδείξει στην πράξη ότι είναι ακόμα ιστορικά ανέτοιμος να πάρει το πρωτάθλημα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο ΠΑΟΚ παρά το ισχυρό του μέγεθος πάσχει σε κουλτούρα αληθινού πρωταθλητισμού και αγωνιστικά μειονεκτεί απέναντι του Ολυμπιακού και υποφέρει από νοοτροπία νοσηρή, ηττοπαθή, μοιρολατρική. Γι' αυτό σε κάποια παιχνίδια, όχι δύσκολα, όχι ντέρμπυ, δεν παρουσιάζεται αντάξιος των περιστάσεων.

“Παρωδία” χαρακτήρισε την διαιτησία στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο Άγγελος Αναστασιάδης. Την “τραγωδία” του ΠΑΟΚ την αγνοεί. Την απουσία αυτοσυγκέντρωσης της ομάδας του, που αντί να αυξήσει το σκορ 2-0, ο αντίπαλος μείωσε 2-0 και απείλησε με ισοφάριση.

Στην Ελλάδα είμαστε. Στη λαμογιάρικη Ελλάδα. Κακώς, όμως αυτή είναι η κατάσταση. Η διαιτησία θα αβαντάρει τον ισχυρό. Τον πρώτο. Όχι τον δεύτερο, ούτε τον τρίτο. Τι πρέπει να κάνει ο δεύτερος, ο τρίτος; Όχι να κλαψουρίζει συνεχώς, μάλιστα κι όταν ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ομάδες της ουράς.

Είναι τόσο ανώτερος ο ΠΑΟΚ από τον Λεβαδειακό που καμμία διαιτησία δεν μπορεί να εξαφανίσει την διαφορά των δύο ομάδων. Ο ΠΑΟΚ κι όχι η διαιτησία φταίει που ήταν ΠΑΟΚ μόνο ενάμισυ ημίχρονο και στο άλλο μισό ημίχρονο παρέδωσε τα κλειδιά στον αντίπαλο.

Διαβάστε ακόμα:

Γυναικοδουλειά στον τσαμπουκά Μάντζιου - Τζεβέλλα