ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΟΚ ΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ... ΥΠΟΨΙΕΣ ΤΟΥ

πηγή: Intime
 

Δεν μιλάω για την διαιτησία, είπε ο Αναστασιάδης μετά το ανατρεπτικό 2-1 του ΠΑΟΚ στην Καλλονή. Το παλληκάρι έχει χάσει τα λόγια του, ίσως όχι μόνον τα λόγια του. “Δεν μιλάω για την διαιτησία, αλλά αυτόν τον Μήτσιο να μας τον βάζουν κάθε Κυριακή!”. Δηλαδή;

Τον διαιτητή που δεν άφηνε τον ΠΑΟΚ να παίξει μπάλλα, αυτόν θέλει σε κάθε αγώνα ο Αναστασιάδης, επειδή... αποφεύγει να κάνει κριτική στους διαιτητές. Και επειδή πράγματι ο προπονητής του ΠΑΟΚ ασχολείται μονάχα με το ποδόσφαιρο κι όχι με την διαιτησία, γι' αυτό ήθελε να πάρει την ομάδα και να φύγει.

Τελικά. Έχει δίκαιο ο Αναστασιάδης, άλλο ότι εννοούσε κάτι διαφορετικό όταν έλεγε “Αυτόν να μας βάζουν σε κάθε αγώνα”. Ο ΠΑΟΚ για να δείξει ποιος είναι, για να πεισματωθεί έχει ανάγκη κάποιον διαιτητή να τον αδικεί. Έστω να υποψιάζεται ότι ο διαιτητής είναι στημένος.

Απέναντι σε έναν μετριότατο αντίπαλο, μάλιστα σε κακή ημέρα, όπως ήταν η Καλλονή, αν δεν ήταν ο διαιτητής που... έβγαλε από τα ρούχα τους τους παοκτσήδες, αυτοί θα το χάνανε το ματσάκι. Χρειάστηκε να μπερδευτεί το παιχνίδι, στο 1-0 να φύγει με κόκκινη παίκτης του ΠΑΟΚ, για να μη χάσει η ομάδα την επαφή της στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο διάολος στο κορμί του Αγγελου