ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΣΑΡΕΛΑ Η ΣΕΡΒΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

Μια γκόμενα έκανε μεταγραφή ο Ολυμπιακός στο βόλεϋ. Μια γκόμενα εκ Σερβίας. Λέτε να μην είμαι σωστός και με το δίκαιο τους να μου τα χώσουν οι φεμινίστριες που χαρακτηρίζω “γκόμενα” το κορίτσι, Ιβάνα Νέσοβιτς, στο όνομα; Με το μπαρδόν, αλλά εγώ μόνον γκομενικές φωτογραφίες της Σέρβας είδα, σα να είναι τοπ μόντελ, ούτε μία αθλητική. Γέμισε ο τόπος με ημίγυμνες πόζες της βολεϋμπωλίστριας.

Να σου πω κάτι. Έτσι πρέπει να ξηγιούνται κάποια αθλήματα αντιτουριστικά, που δεν κόβουν εισιτήρια. Μιλάμε ότι σαν επαγγελματικός αθλητισμός κι αυτός, οι μπασκετμπωλίστριες, χαντμπωλίστριες, βολεϋμπωλίστριες, κολυμβήτριες, πολίστριες, πιγκπογκνίστριες, όλες αυτές κι άλλες. Συμβόλαια κάνουν, αμείβονται από τις ομάδες τους. Τι, λοιπόν, να γίνεται για να τραβήξουν κόσμο;

Στο μπητσβόλεϋ η διεθνής ομοσπονδία επιβάλλει το μαγιώ των αθλητριών να είναι μικρό, τόσο όσο να σκεπάζει τα ευαίσθητα σημεία του σώματος για να έχει να “πιάνει” η κάμερα μπούτια, κώλους.

Ματς βόλεϋ π.χ. στη σάλα και βλέπεις παίκτριες κακάσχημες, και κορμιά που δεν σε τραβάνε. Είναι το ίδιο να μπανίζεις ομάδα με σώμα μανεκέν; Η εν λόγω Σέρβα του Ολυμπιακού από φάτσα δεν λέει, όμως από πόδια είναι για πασαρέλα.

Διαβάστε ακόμα:

Προκάτ σχέση ο Ρονάλντο με την Σάικ