ΠΡΟΚΑΤ ΣΧΕΣΗ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΙΚ

 

Με τις γκόμενες πώς θα έπαιζες εσύ αν ήσουν ο Ρονάλντο. Σε πολύ αποκαλυπτική και πολύ σοβαρή κουβέντα προκαλώ τον οποιονδήποτε. Γιατί όχι και την οποιαδήποτε κυρία. Εδώ είμαστε.

Χώρισε, λέει, ο παικταράς από την Ιρίνα Σαϊκ. Όχι, δεν θα κάνουμε κουτσομπολιό φτηνό και παπαράτσειο. Είπαμε. Η συζήτηση θα γίνει σύμφωνα με το επίπεδό μας.

Κατ' αρχήν, είναι έκπληξη ότι ο Πορτογάλος σούπερσταρ κράτησε σχέση με την Ρωσίδα μοντέλα τέσσερα χρόνια. Στο στρατό να την είχε πάρει ο Πούτιν θα της είχε δώσει απολυτήριο εδώ και 3 χρόνια. Ο γαμιάρης Ρονάλντο γιατί άργησε τόσο πολύ;

Αυτές οι σχέσεις τύπου Ρονάλντο-Σαϊκ δεν είναι ερωτικές. Δεν είναι σχέσεις. Είναι ιστοριούλες με ημερομηνία λήξεως. Η μοντέλα έχει ψυχολογία πρωτοσέλιδης γκόμενας, να στο πω έτσι. Θα την πέσει σε άνδρα λουσάτο και γκλαμουράτο. Το έχει ανάγκη.

Μια σχέση με ηθοποιό, τραγουδιστή, ποδοσφαιριστή, δηλαδή άτομο της showbiz εξασφαλίζει δημοσιότητα πρώτης γραμμής, που την ανεβάζει επαγγελματικά, που παρατείνει την καριέρα της, σε κάθε όρνιθα. Βεβαίως θα πέσει το παραμύθι, το συναίσθημα. Επί της ουσίας πρόκειται για στημένη σχέση, για μια “κατασκευασμένη” σχέση που την επιδιώκουν
και οι δύο πλευρές.

Ρώτησα κάτι, για να μη ξεχνιόμαστε. Αν εσύ ήσουν Ρονάλντο, ένας διάσημος κομμωτής, χορευτής, τηλεπαρουσιαστής, μπασκετμπωλίστας, θα έκανες παιχνίδι με τις γκόμενες ή,
θα έψαχνες την γυναίκα της ζωής σου; Θα πήγαινες, δηλαδή, με όσες γίνεται περισσότερες ή, θα γέμιζες το Είναι σου με μια μονογαμική σχέση.

Θέμα κλάσης, κύριε. Τα πουτανάκια που κυκλοφορούν μπορούν να στα δώσουν όλα, όμως μία στις 100, μία στις χίλιες είναι η γυναίκα που θα σε κερδίσει αληθινά, που θα πάρει τη ψυχή σου και θα την στείλει στον Παράδεισο.

Το ίδιο ισχύει και για τα αντράκια, τους γαμπρούς της πιάτσας, κάποιος ροκ σταρ, κάποιο golden boy των μπίζνες, εφοπλιστή, τραπεζικό. Πόσοι απ' αυτούς, με ιδιόκτητο αεροσκάφος και γιωτ αναζητούν το κορίτσι που θα τους ανεβάσει στα σύννεφα κι όχι κάποια μεταχειρισμένη βιτρινιάρα, που σήμερα το παίζει ερωτευμένη μ΄έναν και πριν αυτός την σουτάρει είχε στην καβάτζα την τον επόμενο;

Άσε τους άλλους να ψάχνουν τι έτρεξε και χώρισαν Ρονάλντο και Σαϊκ, όλους αυτούς που περιμένουν το προσεχές ζευγάρωμά τους.

Διαβαστε ακόμα:

Ο μέγας καϋμός του Τζακ Νίκολσον