Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

πηγή: Intime
 

Κάποιος πρέπει να του μιλήσει του Άγγελου Αναστασιάδη. Δεν είναι συμπεριφορά προπονητή αυτή, ακόμα κι αν έχει δίκαιο. Λέω γι' αυτά που είπε σε βάρος δύο ποδοσφαιριστών που έχουν συμβόλαια στον ΠΑΟΚ, του Τζαβέλα και του Σπυρόπουλου. Κι εγώ να ήμουν προπονητής στον ΠΑΟΚ δεν θα τους ήθελα τους δύο συγκεκριμένους. Άλλο αυτό. Δεν θα τους μείωνα ποτέ δημοσίως διότι αυτό πιθανότατα να καταστεί εντελώς σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Να μιλήσω συγκεκριμένα. Πριν 30 χρόνια περίπου, δεν θυμάμαι ποιος ήταν πρόεδρος στον ΠΑΟΚ, ο Χάρης Σαββίδης ή, ο Θωμάς Βουλινός και οι δύο μακαρίτες, είχε πει στον σέντερ-φορ Γιώργο Κωστίκο: “Όσο είμαι πρόεδρος εγώ εσύ δεν ξαναπαίζεις στην ομάδα!”.

Κλασική περίπτωση μείωσης της προσωπικότητας του επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ο Κωστίκος έκανε προσφυγή στην ΕΠΑΕ, κέρδισε την υπόθεση, έγινε ελεύθερος και πήγε κατ' ευθείαν στον Ολυμπιακό.

Ο Αναστασιάδης, όπως ο κάθε προπονητής, δεν υπογράφει τα συμβόλαια των παικτών. Ούτε προσλαμβάνει, ούτε απολύει παίκτες. Περιορίζεται να προτείνει ποιους θέλει, ποιους όχι. Κι αν δεν του κάνει κάποιος τον στέλνει στη διοίκηση της ανώνυμης εταιρείας να απολογηθεί. Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει διοίκηση;

Ο δημοσιογράφος μπορεί να γράφει ό, τι θέλει. Κριτική κάνει. Ο Σπυρόπουλος, για παράδειγμα, δεν είναι “καλό” παιδί. Μανουριάζει. Ο πραγματικά καλός, ο πραγματικά σωστός επαγγελματίας το δείχνει όταν δεν παίζει. Δεν μουρμουρίζει επειδή δεν χρησιμομοποιείται από τον προπονητή.

Προβληματικός και ο Τζαβέλας. Και τζάμπα μάγκας. Έκανε τον τραυματία για να μην πάει στο Καραϊσκάκη, στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Από τότε τον είχε τελειωμένο ο Αναστασιάδης που βολεύτηκε με τον Κατσικά.

Όπως και να 'χει. Έτσι όπως ξηγήθηκε ο Αναστασιάδης, οι δύο παίκτες μπορούν να επικαλεστούν μείωση της προσωπικότητάς τους και να διεκδικήσουν ό, τι προβλέπει το συμβόλαιό τους σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Διαβάστε ακόμα:

Τό 'χει πάρει προσωπικά ο Μαρινάκης