ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει το πρωτάθλημα. Κι αν τα καταφέρει τι έγινε, δηλαδή; Ο αποδυτηριάκιας δεν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Δεν φθάνει αυτό, δηλαδή. Για να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά, όχι παοκτσήδικα, όχι οπαδικά.

Δεν το συζητάμε ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα εκφράζει την οικονομία του πρωταθλήματος. Αυτό μας ενδιαφέρει. Να ανέβει το προϊόν. Η αγοραστική αξία του ποδοσφαίρου. Δεν μας συμφέρει να το ξαναπάρει ο Ολυμπιακός. Μας συμφέρει, όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, όλους όσους έχουν έτσι ή, αλλοιώς οφέλη από τη μπάλλα να το πάρει ο ΠΑΟΚ.

Θα αλλάξει κάτι, όμως; Θα ανάψουν τα αίματα αν σηκώσει την κούπα ο ΠΑΟΚ. Θα ανέβει το ενδιαφέρον του κόσμου. Ένα, όμως, πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ πόσο θα βελτιώσει την αξιοπιστία του προϊόντος;

Ο Ολυμπιακός είναι μόνιμος πρωταθλητής και παίζει σε μισοάδειο Καραϊσκάκη. Πότε θα το γεμίσει; Τα έδωσε τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Με τον Αστέρα Τρίπολης; Κομματάκι δύσκολο.

Το ζητούμενο είναι ένα άλλο πρωτάθλημα. Κατ' αρχήν ανταγωνιστικό. Επειδή μόνον αν οι διεκδικητές του τίτλου είναι τουλάχιστον 3-4 και από την άλλη απουσιάζουν ομάδες-καφενεία, θα αρχίσει το πρωτάθλημα να γίνεται περισσότερο εμπορικό. Μιλάμε οικονομικά, οικονομικίστικα; Αρέσει ή, όχι όλα απ' εκεί ξεκινάνε.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη γκέλα του Αγγελου Αναστασιάδη