ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Ρε, τους φουκαράδες τους γάβρους δεν τους άφησαν να πάνε να καταλάβουν τον ηρωικό Τύρναβο. Δικαιολογημένα ο Μαρινάκης να τα έχει πάρει στο κρανίο. Μιλάμε σοβαρά; Χωρίς προσπάθεια, ναι. Το πράμα είναι ολοφάνερο, άλλωστε. Κάνει μπαμ από μακρυά.

Δεν υπάρχει άνθρωπος σήμερα στην Ελλάδα να ασχολείται με κάποιον Ανδριανό που παριστάνει τον υπουργό αθλητισμού. Κι όμως! Τον ανεκάλυψε ο Μαρινάκης και τον πυροβόλησε με μία σφοδρότατη ανακοίνωση. Απίστευτο. Καθόλου όταν ο άλλος, λέω για τον Μαρινάκη, κάνει παιχνίδι. Επικοιωνιακό παιχνίδι παραμονές εκλογών.

Και παίζει ανοικτά, φόρα παρτίδα ο Μαρινάκης, όσο γίνεται δυνατά. Γιατί, όχι. Να λέμε τα πράγματα όπως έχουν. Ένας Μαρινάκης, όπως και κάθε μεγαλοεπιχειρηματίας που δεν νταραβερίζεται με το δημόσιο, που δεν κονομάει από την Ελλάδα, δεν έχει καμμία ανάγκη τον Σαμαρά, τον όποιον πρωθυπουργό.

Για τους δικούς του λόγους, λοιπόν, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, που είναι και μηντιάρχης, σήμερα όχι απλά κρατάει αποστάσεις από τον Σαμαρά, αλλά στην πραγματικότητα του βγάζει κόκκινη κάρτα. Η παρουσία του Μαρινάκη σε προεκλογική εκδήλωση του Αρβανιτόπουλου, του πρώην υπουργού της ΝΔ, έγινε για ξεκάρφωμα. Μη λησμονούμε, άλλωστε, ότι ο κύριος καθηγητής ήταν ο μόνος νεοδημοκράτης που στήριξε στα ίσα την υποψηφιότητα Μώραλη στον Πειραιά, ενώ το κόμμα είχε χρίσει υποψήφιο τον δήμαρχο Μιχαλολιάκο.

Επί της ουσίας. Είναι ολότελα τραβηγμένο ο Μαρινάκης να κοπανάει τον ανύπαρκτο Ανδριανό, τον οποίον συνδέει με τους Αλαφούζο, Μελισσανίδη, για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού στο Τύρναβο, για το ματσάκι κυπέλλου. Ούτε τον Σύριζα έχει ανάγκη ο αντιδήμαρχος Πειραιά Μαρινάκης. Ξεκαθαρίζει, όμως με τον τρόπο του, ότι πλέον δεν έχω παρτίδες με τον Σαμαρά, με τον οποίο κάποτε “Τα λέγαμε στο βυζαβί” και είμαι ανοικτός σε κάθε νταραβέρι με την αυριανή κυβέρνηση, κι αν θα γίνω “συνομιλητής” της, θα παίξω με τους δικούς μου όρους.

Διαβάστε ακόμα:

Ποδόσφαιρο κυριαρχίας ταιριάζει στον Ολυμπιακό