ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 

Και το όνομα αυτού Κοντονής Σταύρος, ο 52χρονος δικηγόρος από την Ζάκυνθο, που κομματικά προέρχεται από το ΚΚ Εσωτερικού, είναι ο νέος υφυπουργός αθλητισμού. Απορώ. Ούτε η κυβέρνηση, ούτε ο αθλητισμός, αυτό που λέγεται αθλητισμός, έτσι όπως έχει εξελιχθεί, έχουν ανάγκη κάποιον με το βαρύγδουπο αξίωμα του υπουργού.

Δούλεψαν οι εσωκομματικές ισορροπίες στον Σύριζα, όπου παραμένει ισχυρός άξονας εκείνος με τα στελέχη που προέρχονται από το ΚΚ Εσωτερικού (Βούτσης, Παπαδημούλης, Φλαμπουράρης κ.α.). Βέβαια επειδή οι καιροί ήθελαν πρωταγωνιστή τον Σύριζα όλο και περισσότερο παγιωνόταν η θέση του μπροστινού Αλέξη Τσίπρα και των σε εντελώς προσωπικό επίπεδο φίλων του Παππά και Σκουρλέτη.

Ο νέος υφυπουργός αθλητισμού, “φοιτητοπατέρας” στο Νομική σχολή ήταν οργανωμένος στο Ρήγα Φεραίο, τη νεολαία του ΚΚ Εσωτερικού και σήμερα είναι μέλος της συνιστώσας ΑΚΟΑ (Ανανεωτική Κομουνιστική Οικολογική Αριστερά). Όλα μέσα, δηλαδή. Και κομουνιστής, και οικολόγος, και ανανεωτικός. Οι πρώτες του δηλώσεις θα είναι παλαιολιθικές, ότι θα κτυπήσει τη διαφθορά στον αθλητισμό. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας.

Διαβάστε ακόμα:

Δεξιός και βασιλόφρων ο διαιτητής βουλευτής του Σύριζα