ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ... ΒΑΖΕΛΙΝΗ

 

Βαζέλα ο νέος υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής και με το καλημέρα δεν απέφυγε πεπονόφλουδα. Όχι, βέβαια, σαν Παναθηναϊκός, αλλά σα δημόσιος λειτουργός είπε το ποίημα. Ότι είναι... αποφασισμένος να κτυπήσει τη διαφθορά και τη διαπλοκή στον αθλητισμό. Ούτε να γελάσω δεν έχω όρεξη.

Αναρωτιέμαι. Αν δεν υπήρχε η γαμημένη εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο που κανονίζει διαιτησία και πρωτάθλημα, τι θα μας έλεγε ο κάθε υφυπουργός αθλητισμού; Φοβερό, ρε πούστη μου. Όλοι όταν αναλαμβάνουν είναι... αποφασισμένοι να κάνουν εξυγίανση και κάθαρση. Ούτε ένας δεν αφήνει σε ησυχία το παρασκήνιο, όλοι το πολεμάνε με το στόμα και γι' αυτό όλα είναι παστρικά.

Βεβαίως η δουλειά βρωμάει στο ποδόσφαιρο. Ποιος διαφωνεί; Να, όμως, που δεν γίνεται τίποτα. Για δύο λόγους. Επειδή, άσε τι λένε, δεν θέλουν να καθαρίσουν τη μπουγάδα. Ή, επειδή δεν ξέρουν να στήσουν συνθήκες τέτοιες για να παίζεται καθαρό ποδόσφαιρο. Καθαρό πρωτάθλημα.

Άφθαρτος ο Κοντονής, είναι επόμενο να έχει φιλοδοξίες. Να μην περάσει στο ντούκου, όπως όλοι οι άλλοι. Ξέρει, όμως; Δεν μιλάμε για δουλειά που διδάχθηκε στην κομματική του καριέρα. Δεν ξέρει, λοιπόν. Ύστερα είναι και το άλλο. Για να ανατραπεί ένα σάπιο αλλά που δεν το έχει ενοχλήσει κανένας κατεστημένο χρειάζεται επιχείρηση σχεδιασμένη. Με τα λόγια αέρα πατέρα δεν γίνεται τίποτα.

Διαβάστε ακόμα:

Από το πουθενά ο νέος υφυπουργός αθλητισμού