ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΘΕΑΤΡΙΝΟ» ΚΑΛΑΣ!

πηγή: Intime
 

Ο αποδυτηριάκιας τα έγραψε πριν ακόμα ανοίξει το στόμα του ο “Αμερικάνος” Άλεξ Κάλας, που ανέλαβε τον Άρη της Γ' εθνικής, με την προοπτική βέβαια να γίνει μεγαλομέτοχος και στην ΠΑΕ, όταν με το καλό η ομάδα ανέβει στην Β' εθνική. Ότι οι άνθρωποι του ερασιτέχνη θα του βάλουν “κόκκινες γραμμές”. Εσύ, κύριε επιχειρηματία, θα βάζεις τα λεφτά σου, αλλά κι εμείς θα έχουμε λόγο στην ομάδα.

Αυτά, όμως, ο Άλεξ δεν τα ξέρει! Και δεν τα θέλει. Αυτά τα ξεχνάμε. Αν τον κόψεις στη φάτσα τον Κάλας κι αν λάβεις υπ' όψιν σου τις “προγραμματικές δηλώσεις” του, εύκολα αντιλαμβάνεσαι ότι δεν παίζει ούτε μία στο εκατομμύριο να γίνει όργανο του Βαθέως Κράτους του Άρεως. Αυτά που ξέρανε χρόνια να τα ξεχάσουν.

Αρειανός είναι ο Κάλας, αλλά αποφάσισε να εμπλακεί επιχειρηματικά κι όχι οπαδικά με την Ανώνυμη Εταιρεια Άρης όταν αυτή συστηθεί το καλοκαίρι. Το είπε το παλληκάρι. Δεν ήρθα σαν αρειανός, αλλά σαν επενδυτής. Για να βάλω λεφτά με αποκλειστικό στόχο να κερδίσω.

Ο πανικός στους αρειανούς εκείνους που δεκαετίες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην αγαπημένη τους ομάδα και από την πολύ αγάπη τους την στέλνουν στην καταστροφή. Μέχρι που τον είπαν θεατρίνο τον Κάλας, πως λέει ό, τι λέει για να εντυπωσιάσει και να τους κρατήσει στην απ' έξω.

Αυτό θα γίνει. Ένα από τα δύο. Ή, θα παραδώσουν τα κλειδιά της Ιστορίας του Άρεως, τα όσια και ιερά της ομάδας στον Κάλας. Ή, αυτός με τους όρους των αγαπητικών του Άρεως δεν θα μπει στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα:

Της πλάκας ο Βαρουφάκης μπροστά στον Κάλας