ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΣ!

πηγή: Intime
 

Ο Άλεξ Κάλας εμφανίστηκε ψυχρός εκτελεστής στον Άρη κι αυτό άρεσε πολύ στους σοβαρούς οπαδούς της ομάδας. Ό, τι λέω. Ο πατριώτης με την αλυσίδα εστιατορίων στο Αμέρικα με το καλημέρα ξηγήθηκε ρεαλιστικά και επιχειρηματικά, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες μου είναι ζεστός. Ενθουσιώδης. Καίει ολόκληρος με την προοπτική ότι θα γίνει αφεντικό στον Άρη. Ας παρουσίασε ένα πρόσωπο ωμό, υπολογιστικό στον πόντο. Υψηλής θερμότητας είναι το ενδιαφέρον του για την ομάδα. Η καλύτερη για τον Άρη.

Το σενάριο είναι αποφασισμένο από τον Κάλας. Μέχρι το τέλος της σαιζόν θα βάλει 500.000 δολάρια και από το καλοκαίρι θα ξεκινήσει η διαδικασία να στηθεί ΠΑΕ στο μαγαζί. Εδώ είμαστε. Τα πρώτα αγκάθια τότε θα τον ακουμπήσουν τον “Αμερικάνο”. Επειδή από τώρα του την έχουν στημένη τα λαμόγια του Άρεως.

Μιλάμε για σχολή. Επιστήμονες τα λαμόγια, χρόνια ολόκληρα εκπαιδευμένα. Εμείς, θα του πούνε, ξέρουμε, κι αν δεν είναι ψαγμένος ο Κάλας, έπεσε κατ' ευθείαν στο λούκι. Επειδή εύκολα θα πειστεί πως δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς τους “ειδικούς” του χώρου, αυτούς που θα τον οδηγήσουν στους πονηρούς δρόμους, στα κρυφά μονοπάτια.

Εδώ είμαστε. Την πρώτη κρυάδα από τους “επαγγελματίες” αρειανούς που θέλουν να μπουν στο παιχνίδι με μεγαλομέτοχο τον Κάλας, θα την πάρει ο έτσι με τη λήξη της σαιζόν. Θα τον περιμένουν στη γωνία.

Διαβάστε ακόμα:

Πανικός στον Αρη για τον «θεατρίνο» Κάλας