Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

πηγή: Intime
 

Δεν είναι κορόιδο ο Μελισσανίδης επειδή έκατσε αυτή η κλήρωση στο κύπελλο να τα βάλει με τον Ολυμπιακό. Αλλοίμονο. Μια ΑΕΚ που προέρχεται από την κόλαση της χρεοκοπίας δεν μπορεί μόλις μετά από λίγους μήνες να σταθεί αγωνιστικά στα ίσα με τον Ολυμπιακό. Κατόπιν τούτου στην διπλή αναμέτρηση με τον πρωταθλητή το σύνθημα του αφεντικού ήταν Δεν παίζουμε για να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό, αλλά τα δίνουμε όλα για την ΑΕΚ. Να δείξουμε σ' όλους ποια είναι η ΑΕΚ, ποια ΑΕΚ θα επανέλθει στο μεγάλο πρωτάθλημα.

Πληροφορήθηκε ο Μελισσανίδης με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε στο Καραϊσκάκη. Και αισθάνθηκε πιο βαρειά και πιο πιεστικά τις ευθύνες του απέναντι στην ΑΕΚ. Η απρόσμενη, ακόμα και για τους οπαδούς της ομάδας, εκπληκτική απόδοση της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν κάτι πολύ περισσότερο από ένα ευχάριστο, ηδονικό γεγονός για τον τίγρη. Τον «υποχρεώνει» να ασχοληθεί εδώ και τώρα όχι μόνον με την ΠΑΕ, αλλά με την ομάδα.

Σαν παράγοντας του ποδοσφαίρου ο Μελισσανίδης έχει κάνει ατελείωτα χιλιόμετρα. Ήταν πάντα ο άνθρωπος της πρώτης γραμμής, της κόντρας, της μπούκας, φανερά και παρασκηνιακά. Πάνε αυτά, τελειώσανε, ανήκουν στο παρελθόν, υλικό για βιβλίο. Σήμερα, μεγιστάνας των μπίζνες πλέον είναι ένας άλλος Μελισσανίδης στο ποδόσφαιρο με την ΑΕΚ. Η ΠΑΕ αλλά και η ομάδα έχουν οργανωθεί και οργανώνονται έτσι ώστε να μη χρειάζεται ο ίδιος ο Μελισσανίδης να βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα παρέμβασης όπως παληά.

Κάποιος από τους συνεργάτες του Μελισσανίδη στην ΠΑΕ, αμέσως μετά το 1-0 στο Καραϊσκάκη, κάτι «είπε» για τον Μαρινάκη. Ήταν λάθος, το «σχολίασε» ο Μελισσανίδης με τη σιωπή του. Ποιος Μαρινάκης; Ασχολούμεθα με την ΑΕΚ, δουλεύουμε για την ΑΕΚ, όχι για να μπούμε στο μάτι κάποιου.

Ίδια τακτική στην ΑΕΚ και εν όψει ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Όπως πριν το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Δεν θα αποπροσανατολιστεί η ομάδα λόγω της προσωπικής διαφοράς ανάμεσα σε Μελισσανίδη και Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Με εντολή Μαρινάκη οι αλλαγές του Περέιρα