ΦΟΒΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

πηγή: Intime
 

Στη Λεωφόρο σηκώθηκε πανό όπου αναγραφόταν ότι ο Μαρινάκης κάνει λαθρεμπόριο κοκαϊνης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατηγόρησε τον Αλαφούζο ότι ήταν εν γνώσει του αυτή η απρέπεια στο γήπεδο του ντέρμπυ και δεν φρόντισε να αποσυρθεί το πανό. Μια ακόμα «λεπτομέρεια» είναι αυτή που άναψε τα αίματα στη χθεσινή συνεδρίαση της σούπερ λίγκα, η οποία διακόπηκε για να αποφευχθούν τα χειρώτερα από τα... χειρώτερα που συνέβησαν.

Εσύ είσαι καταδικασμένος λαθρέμπορας, πέταξε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ο Μαρινάκης που είπε απίστευτα πράγματα σε βάρος του Αλαφούζου. Τόσα πολλά, τόσα μαζεμένα, που και μαγνωτόφωνο να τα κατέγραφε δεν θα τα συνελάμβανε όλα διότι ήταν τέτοιος ο χαμός του χαμούς και δεν ακουγόταν καθαρά κάθε μπινελίκι του Μαρινάκη.

Απατεώνας είσαι Αλαφούζε, αποτυχημένος, κομπλεξικός, ένας ρουφιάνος στα γραφεία των υπουργών, που ευτυχώς για σένα πληρώνει τα χρέη σου ο πατέρας σου. Αυτές κι άλλες... σεξουαλικού περιεχομένου κατηγορίες.

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για το ποια ήταν η θέση των παρισταμένων στο ντέρμπυ Μαρινάκη-Αλαφούζο, δίνω την πληροφορία ότι οι περισσότεροι έδιναν το δίκαιο στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

Σκάνδαλο να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός