ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ -3 ΣΤΟΝ ΠΑΟ

πηγή: Intime
 

Το εύκολο είναι να πεις «Διακόπτω το πρωτάθλημα». Το παίζεις και μάγκας. Βαρύμαγκας. Ότι έχεις πυγμή. Ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Ότι είσαι υπεράνω. Ότι σ' ενδιαφέρει η ομαλότητα. Η νομιμότητα.

Αυτά, όμως, τα αγαθά, η νομιμότητα, η ομαλότητα, για να κυριαρχούν χρειάζεται, επιβάλλεται η εφαρμογή των κανονισμών. Προς όλους. Όταν το παίζεις μοσχόμαγκας επειδή διακόπτεις το πρωτάθλημα, τελικά είσαι ο κουραδόμαγκας όταν κωλομπαρεύεται η αθλητική δικαιοσύνη. Να ξέρουμε τι λέμε.

Το αρμόδιο όργανο τα έβαλε κάτω και αποφάσισε. Τι αναφέρουν οι εκθέσεις, ποια ήταν τα γεγονότα στο ντέρμπυ της Λεωφόρου. Μείον τρεις βαθμούς στον Παναθηναϊκό. Δηλαδή; Σα να μην κέρδισε τον Ολυμπιακό.

Ο Κοντονής τι θα κάνει; Θα πάει πάλι στον Τσίπρα. Και πήγε. Ο Τσίπρας τι θα κάνει; Ρωτάμε. Θα πέσει κωλομπάρεμα στη ποινή του αθλητικού εισαγγελέα;

Εδώ είναι τα δύσκολα. Μη βγει κανένας άλλος Μανώλης Γλέζος μέσα από τον Σύριζα να πει ότι, σύντροφοι, πάλι κάναμε κωλοτούμπα, όχι με τους Σόιμπλε και Ντάισελμπλουμ, αλλά με τα πρεζόνια τους οπαδούς.

Διαβάστε ακόμα:

Παίζει πολύς χαβαλές στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού