Ο ΠΕΡΕΙΡΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!

πηγή: Intime
 

Ξεκάθαρο ότι ο Περέιρα δεν έχει τον έλεγχο στον Ολυμπιακό. Ποιος το λέει αυτό; Ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού! Και μεταξύ μας είναι δύσκολο να το κρύψει, μέσα από τις δηλώσεις του Πορτογάλου βγαίνει η μαύρη αλήθεια.

Φοβερό, ε; Να είσαι προπονητής σε μία ομάδα η οποία δεν βρίσκεται στην κατάκτηση που εσύ θέλεις. Και ακόμα να αναγνωρίζεις ότι έχεις αδυναμία να την επαναφέρεις σ' εκείνη την κατάσταση που θα της επιτρέπει να παράγει οργανωμένο παιχνίδι.

Είναι και το άλλο, που δεν το λέει ο Περέιρα και το λέει ο αποδυτηριάκιας. Ο Ολυμπιακός συμμετέχει σ' ένα πρωτάθλημα της πλάκας που όσο κι αν αντιστέκεται δεν γίνεται να μη γίνει κι αυτός, ο πρωταθλητής, μέρος της πλάκας. Θα σε παρασύρει με τα νερά του το άνευρο, άρυθμο και δίχως ανταγωνισμό πρωτάθλημα.

Μετά από κάθε νέα πρόταση ο Περέιρα επαναλαμβάνει και ξανά μανά επαναλαμβάνει ότι δεν έχει χρόνο να δουλεψει με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Επειδή το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι βαρύ. Ένα αυτό. Το άλλο που λέει είναι η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Πώς, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα πιέσει απόδοση ανώτερου επιπέδου με «ισορροπημένο ποδόσφαιρο»; Και με υπομονή να κάνει το ένα γκολ μετά το άλλο.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν με παρατάτε με τον λεχρίτη τον Ζαρντίμ