Ο ΒΕΛΛΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ «ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ» ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

πηγή: Intime
 

«Το πρωτάθλημα αυτής της σαιζόν είναι χειρώτερο από το προηγούμενο» είπε ο πρώην και μέχρι πρόσφατα μεγαλομέτοχος Απόλλωνος κύριος Σταμάτης Βελλής. Μια εκτίμηση που δεν προκαλεί έκπληξη. Έτσι είναι η ζωή, που λέει και το τραγούδι. Δηλαδή;

Δεν υπάρχει σημασία. Νόμος της γης. Ή, πας προς τα επάνω ή, προς τα κάτω. Δεξιά ή, αριστερά. Είναι απίθανο να διατηρείς τη δυναμική της στασιμότητας. Κατανοητό;

Να γινόταν πρωτάθλημα καλύτερο από τότε που το εγκατέλειψε ο κύριος Βελλής θα ήταν απίθανο. Τίποτα δεν γίνεται μόνο του. Άρα, επόμενο αφού το έργο είναι στην κατηφόρα να πήγε ακόμα πιο κάτω.

Για θέματα που αφορούν την περιβόητη και αόρατη «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο κατέθεσε στον ανακριτή διαφθοράς ο Βελλής, ο οποίος διαπιστώνει πως η κατάσταση εκτραχύνεται. Και σημείωσε ότι κάποιοι κάνουν παιχνίδι στο «στοίχημα».

Και τι γίνεται; Αποδυτηριάκιας ρωτάει και απαντάει. Τίποτα δεν γίνεται. Πώς θα γίνει, δηλαδή; Είπαμε. Μόνα τους τα πράγματα δεν φτιάχνονται. Δεν υπάρχουν κίνητρα, άλλωστε. Πραγματική βούληση να αλλάξει η δουλειά.

Άλλο αέρα πατέρα δεν μας αρέσουν αυτά που βλέπουμε και άντε να κάνουμε κάτι για να λέμε ότι είμαστε... ευαισθητοποιημένοι. Κι άλλο αλλάζω το σκηνικό με ρήξεις και τομές διότι έχω κίνητρα ουσιαστικά, δηλαδή οικονομικά. Σαν κράτος, δηλαδή, έχω αποφασίσει να βγάζω λεφτά από το ποδόσφαιρο. Σαν κράτος χάνω απ' ένα μπουρδελέ πρωτάθλημα.

Μιλάμε για δύσκολα πράγματα. Όχι ακριβώς δύσκολα, άμα ξέρεις τι θες να κάνεις, όμως σίγουρα απαιτούν δουλειά. Εγώ δεν ξέρω κανέναν παραμύθη πολιτικό να βάλει τον κώλο του κάτω να δουλέψει. Να καλέσει, δηλαδή, εκείνους που ξέρουν, που κατέχουν το αντικείμενο.

Αυτή είναι η υπευθυνότητα του πολιτικού. Όχι με το παραμικρό να κάνει τη λεζάντα του στα μήντια, αλλά μετά από κάποιο άλφα διάστημα να παρουσιάσει συγκεκριμένο πρόγραμμα προς άμεση εφαρμογή.

Διαβάστε ακόμα:

Λεπτομέρειες και σκηνικά από τη συνάντηση Κοντονή με τους Μαρινάκη - Αλλαφούζο