ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΕΚ Η ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

πηγή: Intime
 

Γιατί μονάχα μια φορά, ρωτάω. Ας αναβληθεί και για δεύτερη φορά η ρεβάνς του κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Στην Ελλάδα πλέον παίζει μπάλλα κυβερνητικά ο Σύριζα και μέσα στο γενικό πνεύμα της αλλαγής, όπου όλα αλλάζουν, άλλαξε και η ημερομηνία της κόντρας Μαρινάκη-Μελισσανίδη. Γιατί, λοιπόν, να μην αλλάξει πάλι η ρεβάνς κυπέλλου, όπως άλλαξε δυο φορες το Πανθρακικός-Ολυμπιακός!

Παρακάτω. Σύμφωνα μ' όλες τις ενδείξεις το ματς της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα το παρακολουθήσουν γύρω στους 57.500 θεατές, λαμβάνοντας υπ' όψιν και τα διαρκείας εισιτήρια αλλά και τις προκλήσεις της γηπεδούχου. Υπολογίζεται ότι η ΑΕΚ θα κάνει εισπράξεις γύρω στις 850.000 ευρώ, ποσό από το οποίο καθαρά στο παντελόνι θα είναι τουλάχιστον 600.000 ευρώ.

Δυο καλές μεταγραφές ποδοσφαιριστών μπορεί να κάνει η ΑΕΚ από τα έσοδα του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό. Αν, μάλιστα, προκριθεί η ΑΕΚ, στη συνέχεια δεν θα χρειάζεται ένα μεγάλο όνομα για να ξαναγεμίσει το ΟΑΚΑ. Με Ξάνθη να κληρωθεί ή, Ηρακλή και Απόλλωνα, η κρισιμότητα του αγώνα είναι αρκετή για να αποφέρει άλλες δύο... δυνατές μεταγραφές στην ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Το χοντρό και στημένο παιχνίδι της αναβολής